miniksevdamm Kızlar bebeğimin odası geldi eşyalri geldikçe insan daha tuhaf oluyormuş😍 neyse annemle sildik ayarladık acaba içini eşyaları düzsek tozlanır mı erken mi 33+5 haftalığım bu arada
Ayseee4238 miniksevdamm niye tozlansin canım yerlestir kapat kapağını bişey olmaz ben 31de halletmistim o işi. Çok güzel bı duygu demi ya insan eşyalarına bile aşık oluyor🤗
uzlet miniksevdamm Bizim de bu akşam gelecek inşallah hayırlı olsun sizin de😊 Ben hurçlara koyup kaldırmayı düşünüyorum toz olmasın diye evde çeyizden kalma çok da büyük olmayan kutularım da var yada onları koyarım
aselnannesi miniksevdamm Tozlanmaz canim benim 27. Hafta da herşeyim bitmişti çünkü agirlastigim için yapamicktm şuan hiçbir eksiğim yok hastane çantam hazır kızımın kiyafetlerini dolaba yerlestirdim utuleyip kafam rahat 😊😊🤭
miniksevdamm Ayseee4238 ayy muhteşemmiş ya dünden beri eşimle 40 defa girip boş eşyalara bakıyorz onu hayal ederek 🤭 ya inşaat var apartmanın dibinde ondan kararsız kaldım ama kapı pencere hiç açmasam birsey olmaz belki
miniksevdamm uzlet teşekkür ediyorum eve bir gelsin çok güzel bir duyguymuş 🤭 AA bndede hurçlar var aslında iyi fikir
Ayseee4238 miniksevdamm ayh bizde aynı hergun girip girip bakıp seviyoruz🤗 aynen canım kapat kapısını penceresini bişey olmaz bende öyle yaptım
miniksevdamm aselnannesi ay ne güzel ay evet maalesef ağırlaşıyoruz harbiden çantamız herşeyimiz hazır bir odasını dizmemiz kaldı sağlıkla gelsinler inşallah 😍