Ela20 Pembepanterr olmaması gerekir hastanelerin temiz olması gerekir hele ki bu korono zamanında ekstra ekstra hijyenin artması gerekir fakat hayat olması gerekenler gibi değil ki işin ilginç tarafı orada hastane mikrobu hiç kapattınız mı veya kapan bir tanıdığınız duyduğunuz oldu mu bilmiyorum ama berbat bir şey. Yani şikayette edilse sabahtan akşama kadarda söylensek işleyiş değişmiyor. En iyisi tercih etmemek gitmemek temiz ilgili devlet hastanelerini bulmak araştırmak imkanı olan özele gider gibi. Ama en önemlisi genellememek.
Pembepanterr Ela20 Her hastaneyi bir tutmuyorum çoğu kişi burda konunun öneminden çok gereksiz bir başlığa takılmış üzücü,özellerin hepsi nasıl bir değilse devlet hastanelerinin de hepsi bir değil. İEA ek binası olan hasekiyide bok götürüyor bu arada
Annem1 minnakannesi1 bir kere şikayet oluşturmak istedim bir hastane ile ilgili covid hastası mısınız dendi. Bununla ilgili şikayet alıyorlarmış başka şikayet almıyorlarnış. Demek ki covid olacagız sonra bu durumda iyi muamele görmesek şikayet hakkına sahibiz enteresan🤔
minnakannesi1 Annem1 ben şikayet etmiştim temizlik ve doktor için hatta cmr bile yazmıştım hakkınızı arayın.. covid değilim şikayet için covid mi olmam gerekmiş diyin ne saçma 🤦♀️
Sblatc Pembepanterr aynen öyle ben oturduğum yerdeki en uygun yere gidiyorum şu an ilerde ne olur bilmiyorum
_cekirdek54 Pembepanterr Maddi yönden yeterliyseniz tabiki özeli tercih edebilirsiniz Ama herkesin durumu iyi olmayabilir Ayrıca her devlet hastanesi de aynı değil Bende özele muayene için gittiğimde ultrasonu videoya çekmiştim başlaması bitmesi 45 Saniyeydi aynı haftalarda Temizlik yönünden de gittiğim devlet hastanesi gayet temiz Size öyle denk gelmiş ne yazık ki
Pembepanterr _cekirdek54 Maddi açıdan karşılayabiliriz evet ama çok fazla para dökmek istemiyorum ne kadar fark edebilir ki dedim gittim ama cidden gittiğim yere göre çok farkediyormuş her hastaneyi bir tutmuyorum tabikii
Annem1 minnakannesi1 çok zman geçti. Sonuç da alınmıyor inanın. Size yardımcı oldularsa ne mutlu. Ama telle aradım ve bunu duyunca şok oldum. Demekki kötü muamele görsek de haksız sayılacağız. Doğumdan sonra bir işlem başlatmaları lazımdı. Başlattık tamamdır dediler. Sonra ilgili yeri aradık yapmamış hastane işlemi. Sonra tekrar hastaneyi aradık buraya gelmeniz gerekir dedi. Çok uzak artı yol parası da çok tutuyor. Hastaneyi araya araya Bi hal oldum. Yaptık yapmadık vs vs oynattılar resmen. Hastaneye koydum agırlığımı bende. Ama dediğim gibi telefonda arayıp da şikayet alınmaması çom tuhaf..
minnakannesi1 Annem1 benim şikayetim ilgili yerlere ulaşmış hatta doktor hakkımda işlem.bile yapmışlardı darısı sizlerin basina…
Mom726272 Pembepanterr devlet hastanesi genel olarak öyle ama pis olan yeri söyleyebilirsiniz değiştiriyorlar benden önce giren hastadan dolayı pislenmişti yatak söyledim deidm burası pis sekreter yeni bez serdi ama dediğiniz gibi özelle hiç alakası yok 1 sefer özele gittim ben imkan olsa hep özele giderim ultrason fotoğrafını da vermiyorlar zaten özelde nokta kadarken aldım fotoğrafını
minnakannesi1 Arzuaksumom ben zeynep kamil hastanesini ettim gayette şikayetim yerine ulaştı şikayet hatları kimi kime etmek için deil şikayetleri bildirmek için varlar
Umay21 Pembepanterr ben ilk 14 hafta olasıya kadar hep özele gittim sonra Adıyaman kadın doğum hastanesine geçtim ve çokta memnunun özelle tek fark bebeğin kalp atışlarını hep dinletmiyorlar birde eşim yanımda giremiyor ben muayene olurken sekreterin yanında 2 hasta bekliyor o biraz sıkıntı oluyor ama kesinlikle arada duvar olduğu için birbirimizi görmüyoruz doktorum desem özel hastanedeki doktorumdan kat ve kat iyi her sorduğum soruyu özenle cevap veriyor korkum olduğun da cevapları ile rahatlatıyor yani o yüzden çok memnunum ama her doktor her hastane maalesef bir olmuyor ☺️