Bahar9235 Ozlemm aparatları zaten çıkıyor araba kutusunun içinden yada uygun aparatı alabiliyorsunuz diye biliyorum arabayla puseti aynı marka olsa bile ayrı ayrı bakın bence indirimleriyle, birlikte satıldığı fiyattan daha uyguna geliyor.
Peony Fidashka Sabırsızlıkla anex alacağımız günü bekliyorum. Sanırım iki yıldır bekliyorum. 😍 Hangi rengi aldınız?
Kubraonglacar aysegul_01 aysegul_01 bende Beneto dan aldım bebeğim daha doğmadı ama çok rahat bi araba bence 😃
Mineebd aysegul_01 beneto bt540 aldik 680 tl’ye. Henuz kullanmadim ama actim denedim. Cok hosuma gitti. Allah kullanmayida nasip etsin insallah🤗😍🙏🏼
Sultan42 Hannah malesef😅 alıcaktım ama almadım şimdi ikizlerim olucak ikiz arabası şart oğlum 2 yaşında biyere çok çıkacağımızı sanmıyorum ama çıkarsakta onların yanına bindiricem ama baston ilerde çok kullanışlı oluyor
Fulyag aysegul_01 biz de baya araştırdık ama gönlüm hep ocarrodan yana oldu çok kullanışlı duruyor umarım memnun kalırız 😊
Fidashka Peony tesekkurler canim sizde saglikla alirsiniz insallah🙂ama sport almanizi oneririm onun goruntusu daha guzel ve özel. anex oldugu sportda daha iyi anlasiliyo😉 Tabii tamamen zevk meselesi..
Bahar9235 Ozlemm evet yeğenim burdaydı hafta sonu için ona kullandık hem pusetini hemde baston halini kumda felanda kullanmış oldum çok hafif ve çok rahattı ayrıca büyük yeğenim 3 yaşında onada kullanıyorlar aynısından tekrar baston pusete gerek kalmıyor
Hannah Sultan42 ooo Allah yardımcın olsun o zaman ikiz bebekler 3 tane küçük çocuk hayal edemiyorum 😅