poyrazinannesi3547 svncgzde Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla kavuşun yavrunuza inşallah
Tospiikkk Selin12- Benim de suyum sınırda o yüzden havuç suyu çok aradık fakat bulamadım bulunduğum şehirde bulmak çok zor internetten de getirtemedim.Neyse zor bela havuç buldum ama katı meyve sıkacağım yok direk havuç da yesek olur herhalde değil mi
svncgzde Tospiikkk doktorum bana havuç suyu olsun ama üşenirsen sürekli sıkmaya hiç değilse hergün ye demişti canım
Tospiikkk svncgzde Sıkabilirsek sıkayım yada yerim napalım artık. TM çok sağolasın canım teşekkür ederim
Pembepanterr svncgzde 33 haftada su azlığından doğurdum nstde sancım çıkmıyordu ama suyum azdı ve bebeğim beslenemiyordu artık ❤️
Sngl1234 svncgzde cnm ben 35.haftada doğum yaptim oğlum 10gun küvezde kaldı ama cok şükür bi sağlık sıkıntısı yok suan 2 yaşında .
Pembepanterr svncgzde evet kuzum solunum sıkıntısından küvezde kaldı iğne olmuştuk ama yinede biraz uzun kaldık 32 gün ama çok şükür hiç problemimiz yok kocaman olduk 18 aylığa giriyoruz 😊❤️
Kezibankarakoc svncgzde sezeryan mi olacaksınız , inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza , duayı eksik etmeyin bol bol okuyun Allah yardımcınız olur merak etmeyin , bide suyunuzun az az geldiğini nasıl anladiniz
yeniannna34 Kilosu haftasına göre iyi sanırım insallah sağ salim gelir vaktinde sende içini ferah tut😊
svncgzde Kezibankarakoc evet sezaryen olacağım . Ben anlamadım aslında , ben de hep bi su sıkıntısı vardı zaten yani kötü değildi ama doktorum hep daha iyi olabilir diyodu. En son ben cuma günü ağrı hissettiğim için gittiğimde başka bir doktor suyu 12 cm olarak ölçtü bugün ise 7 cm e kadar düşmüştü. Cumadan bugüne bu kadar azalınca anladı doktorum. Benim hep aşırı akıntım olurdu ama ben hep enfeksiyona bağlamıştım
merakliblog svncgzde bebeğin ölçümü nedir kilosu? Bi arkadaşım tam 35de doğurdj çocuk 2500 doğdu küvöze de girmedi hemen de toparladı. Kız şans eseri doktora görünüyor (hastane personeli ) ebe arkadaşlarına da bi baksanıza açıklığım var mı diyor. 4cm açıklık çıkıyor öyle olunca ultrasona giriyor. suyu hiç kalmamış dr diyor acil doğuma alalım istersen seni normal doğurturum ama aşılama ile olmuş sana kalsın diyor. O da sezaryen diyor ve minnoş doğuyor. Şimdi 18 aylık çok güzel bi çocuk🧿 2 kg üstü olunca korkma dr gerek görürse belki ciğer geliştirici yapar ama o da çok gerekli olmaz bu haftalarda
svncgzde merakliblog bugün 2400 gr ölçtü canım ciğer geliştirici vurdular gece 11-12 arası tekrar gideceğim ikinciyi vurulmaya inşallah ben de sağlıkla kavuşurum kızıma ❤️
Gizemm18 svncgzde allah yardımcın olsun canım benim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah kaç haftalıksınız😊