Poyomm Doğumu başlatmak için ne yapabiliriz 39 haftalığım ne sancı ne bişey hiç bişey yok normal Doğum istiyorum ama gelmiyorr😂😂
Sinemstf Poyomm 40+2 deyim desem 😀😀 4 cm lik açıklık var ne bir sancı ne bi su patlaması ne başka bişi hiçbişey yok sadece açılma 😀
Nuremo Poyomm al benden de o kadar 😂 39+2 hergün her ögün oglumla konuşuyorum nolursun gel artık diye ne yalancı ne gerçek hiçbir sancı yok ☹️☹️
EmineAyan Poyomm bende aynı durumdayım, bugün doktora gittim senin doğurmaya niyetin yok herhalde diyor 😂😂 E gelmiyor ben ne yapayım küçük hanımın keyfi yerinde gelmiyor 🙄 bi yolu varsa bana da söyleyin
Fatospdr Bende 39+2 haftalık hamileyim erkek bebek bende bekliyorum daha sancılarım arada oluyor ama tık yok ☺
Fatospdr Nurselim açılmama baktırmadım benim 37 de çatı muayenem oldu o sıralarda sancımda yoktu zaten
Nuremo Nurselim açılma için sandalyeye oturup kalk canım merdiven çık bol bol yokuşta aynı şekilde sonracıgma vajina kaslarını sık bırak uzanır vaziyette, hurma ye bol bol 😘 Tez zamanda rabbim kurtarsın kucagına versin inşallah
Esraari 38+0da muayenede 1 cm aciklik vardi. Sancilar kasilmalar var ama hic cikacam diyen bir bebek yok. Surekli poposunu dikiyor. Ayaklari ile legen kemigimi itiyor. Yarin kontrol var 38+6da olmus olacagiz.
Gulcanyel 38+5 de doğum yaptım suan 10 günlüğüz doğum olsun diye bişey yapmadım kontrole diye gittim yatisim yapıldı 4 cm açılmam vardı hiç sancı yoktu suni sanciyla normal doğum yaptım
Ozlem16 Benimki kız 40 haftam doldu bugn cok fena agrim oldu gözm korktu başlangıc boyleyse gerisi nasl hastaneye gittim nst de agrim cikmadi catı muayenesine bakildi acilma hic yok sabah muayenm var sezaryan isteyecm
Gulcanyel Birkelebek 2 buçuk gibi suni sancı verdiler akşam 9 buçukta dogumhaneye aldılar 10 da doğurdum
Nuremo Sinemstf 2 gundur hurna yiyorun canim bugunde fatmaana eli otubu icicem. Yuruyuste yapiyorun temigimi egilerek yapiyorun sicak dus aliyorum bi merdiven cikmiyorum onada yarin baslicam hemeeeennnn ☺️
Poyomm 40 haftamızın dolmasına 5 günümüz var ve ne sancı çıkıyor ne bişey doktorum pzartesi gel alalım dedi 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️