izmirlitazeanne Kızlar evlilik yıl dönümü için ne hediye alabilirim eşime🥺 bulamıyorum bişey. Saat cüzdan dışında. Kullanmadığı saat cüzdanı var malesef. Var mı fikri olan
Calisananne25 izmirlitazeanne ben de aynı durumdayım yaklaşık 1 ay sonra evlilik yıldönümünüz. Benim eşimin de aynı şekilde kullanmadığı saati ve cüzdanı var ne alıcam bilmiyorum. T-shirt gömlek filan zaten arada beğendikçe alıyorum onları da elersek ne kalıyor geriye😒
Zeyneb12 izmirlitazeanne ben güzel bir yerden beğenebikeveği tişört aldım. Klasik ama işte erkekler bizim gibi değil onların işine yarasın yeter
izmirlitazeanne Calisananne25 evet gerçekten zor. Bize alınacak bir sürü hediye var ama erkek öyle değil ki. Biz farklı çanta cüzdan saat kulllanıyorız onlar Sabit. Bide farklı bişey olsun istiyorum. Sizinde hiç yok mu fikriniz napcaz böyle 🥺
izmirlitazeanne Zeyneb12 evet öyle tabi ama zaten ben sürekli tişört şort falan alıyorum seviyorum bu tarz yeni şeyler giymesini dolap full doldu indirim takip ediyorum denk getiriyorum. Napsam bilemedim