Ela532 Ztrsel canım hiç canını sıkma Allahin izniyle hicbirsey olmaz benim ablam ilk hamileyken öleceksin dediler kız mahvoldu şimdi hiçbir sıkıntısı yok hersey yolunda sakın canını sıkma Rabbım herseyin hayırlısını versin ❤🤲🏻
Ztrsel Ela532 aminn inşallah, ben de ona dua ediyorum. Sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşmak nasip olsun☺️
poyrazinannesi3547 Ela532 çok şükür 20 +2 haftalık olduk zaman geçmiyor çok sıkılıyorum gün içinde geçen yıl 2 düşük yaptm malesef 5 haftalıklardı o yüzden hep bi endişe yaşıyorum Allah korusun hep aklım bebişte inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde ya
Ela532 poyrazinannesi3547 canım bende çok sıkılıyorum darlaniyorum sürekli bir duygusallık var sakın korkma duanı et kendini ve bebeğini Rabbıme teslim et hicbisey olmayacak emin ol iyi düşün hep ki iyi olsun 🥰
poyrazinannesi3547 Ela532 Aynen öyle canım valla çok dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı vermesin inşallah bugün çok hissetmemştm şükür az önce kıprdandı nasıl ağladım Rabbim’in mucizesi bu bebekler
istanbullugelin34 Ela532 ben gittim 32 haftalik rapor almaya gittim ulrason falan çekildi dönmüş benim oglum maşallah başi aşagidaymış
Ela532 poyrazinannesi3547 gerçekten öyle bende çok evlat hasreti çektim Rabbım herkese nasip etsin gerçekten çok güzel birsey şuan böyle hissediyorsam doğunca nasıl olurum kim bilir 🙈😇❤
poyrazinannesi3547 Ela532 öyle valla canım bende 5 yıllık evliyim şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah