Dilekcnkn yarmagul 13+5′de gördük biz oğluşumun pipisini doktor renkli baktı baya belliydi yani tahmin demek imkansızdı😂😂
373437 yarmagul 18.haftaya kadar tahminde bile bulunmadı söylemedi .18.haftada oğlusum olacağını öğrendik .☺️☺️🍁🍁
minnakanneeee Dilekcnkn benimde öyleydi hatta doktora şey diyorum biraz daha bakın belki kordondur felan baktm doktor eşime döndü galiba karın kız mı istiyor erkek mi diye sordu eşim de kız istiyor deyince doktor tekrar deneyin erkek bir evladınız oluyor demişti
gokcekocyigit07 İlk kızımda 11 de bu kızımda 22 de ayrıntılı ultrasonda anca öğrendik, bebeğin pozisyonu uygunsa erken öğreniliyor ama benim minnak gibi inatçı ya da artık utangaç mı bilemedim bu şekilde ise biraz geç de öğreniliyor, hayırlısı olsun 🤭
Zzuzzu2133 Haftada belli oluyo ama benim haberim yoktu eşim 18.haftaya kadar söylemedi tabi cinsiyet partisinde öğrendim ben ama zaten insanın içine doğuyor ben hissetmiştim rüyalarımda bile görmüştüm 🤭😍 sen ne hissediyorsun 😍?
Mom872 yarmagul o aralar bende çok merak ediyordum ama 17 haftalık olduk daha öğrenemedim sağolsun her gittiğimizde bebeğim göstermemek için elinden geleni yapıyor. 😊 Umudum bu hafta gittiğimde öğrenmek ama 🤷🏻♀️
Elisaturgut yarmagul 11. Haftadan itibaren her gittiğimizde kız dedi doktorumuz. Bazı doktorların bilgisi de güzel oluyor
Canirf 17 haftalıkken zar zor öğrendik kızımızın olacağını🤭 Kızlar geç gösterir diyorlar ama tabi belli olmuyor. Bebeğin pozisyonuna bağlı.
yarmagul Hifaefraimm umarım bidahaki kontrolde öğreniriz ben bidahaki kontrolde 11 haftalık olucam umarım bi tahmin yapar doktor🙈
Elifggnc yarmagul 13 haftalıkta belli olabiliyor eğer gösterirse 😂 bizimki kız göstermemişti 16 da net gördük
Calisananne25 yarmagul 14 haftalıkken tahminim var dedi ama öğrenmek istemedik netleşsin istedik, sonrasında 20. Haftada netleşti çok bekledik biz de 😁
Zumra_tuba1235 yarmagul bende çok merak ediyorum cinsiyeti bizde 9+2 haftalık olduk bugün 🥰🤍 ilk gebelik mi sizin
yarmagul Zumra_tuba1235 evet ilk gebelik bide daha önce düşük yaşadım o yüzden hem heyecanlanıyorum hem sabırsızlanıyorum sizin kaçıncı🥰