ZehraAkpinar Herkese merhaba 4+4 deyim ve çok fazla karın ağrım ve bacak ağrım oluyor. Bazen gece bile uyanıyorum düşünün. Dr um kanama olmadığı sürece normal dedi. Hatta 12. Haftaya kadar da sürebilirmiş. Sizde de böyle mi oldu kızlar??? Gerçekten gözüm korktu….
Boncugummmm ZehraAkpinar ilk ögrendgimde başladı bütün agrılarım şuan ara ara yine dewam edyor bnmde 8 haftalk oldu dün lekelnmem oldu cok korktum 😔😥2 kaybmda olunca dha cok kotu oluyor tansiyonum fln yükseldi
gamzosgamzos ZehraAkpinar korkma canım doktorunun dediği doğru şuan 5+5 iz benimde bel kasık ağrım çok oluyor kızıma hamileykende çok olurdu hatta bu hamileliğimden dahada kötü afedersin sürekli lavobaya gidip kontrol ederdim kanama falan olmuşmu diye düsük yapacağım diye düsünürdüm 🤦♀️
Selin12- ZehraAkpinar benim de oldu 14+6 haftalık hamileyim halen daha ayakta fazla kalınca ağrım oluyor kasiklarima bıçak batar gibi ama kanaman yoksa gayet normal bebek yerleşirken ve tutunmaya çalışırken normal mis
Bbuse12 ZehraAkpinar benimde kasiklarimda oluyordu yeri geliyordu hareket edemiyordum halada ara ara oluyor
ZZeynepP1903 Ben 16 haftalık oldum hala mıde bulantım ve kasık agrılarım devam ediyor canım, dedigin gibi doktor normal diyor kanama vs olmadıgı sürece. Allah yardımcımız olsun geçmiyor bi türlü 😩
ZehraAkpinar ZZeynepP1903 bu kadar minik birsey nasıl bu kadar ağrı yapar diyorum valla ağlıcak gibi oluyorum ki öyle cok canım da tatlı değildir … ins en kisa surede rahatlariz hep birlikte 🙏🏻
Gizemin-minnakI @ZehraAkpinar evet o haftalarda resmen yürürken belimi eğiyordum. Hatta 1 saatlik bir yola gittik eşimle. Ağlıcaktım artık çok zor geçmişti . Adet sancısı gibi sürdü ama 8. Haftaya kadar falan . Doktorum bana normal bebek yerleşiyor . Rahim büyüyor demişti .
ZehraAkpinar Gizemin-minnakI insallah hersey yolunda gider korkuyorum bazen surekli tuvalete gidip kontrol ediyorum 😞
ZZeynepP1903 ZehraAkpinar sormayın gerçekten bende aynı durumdayım özellikle sol kasıgım bazen aglıyorum sızlıyorum ama nafile 😂
Yeternur @ZehraAkpinar canım bende 4+2 yim benim de kasik ve bel ağrım çok oluyor acayip kötü ağrıyor aynı doktorunuzun dediği gibi inşallah kanama olmazsa sıkıntı değil katlanıriz inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
Gizemin-minnakI @ZehraAkpinar 16. Haftadayım hala hala çok şiddetli olmasa da oluyor . Hatta regli günlerim hala regli olacakmışım gibi sancı çekiyorum bazen 😂 normal bunlar . Takma kafana . Bende ilk hamileliğim olduğu İçin senim gibi acaba düşük mü yapıcam ben diye düşünüyordum . Ama İnan o yüzden değilmiş. Kanaman olmadığı sürece korkma .
Selin12- Boncugummmm stres yapmayın lekelenmeniz varsa bir doktora gidin düşük engelleyici iğne vururlar acile bile gitseniz yaparlar stres yaparsanız bebekte strese girer
ZehraAkpinar Selin12- tornavida gibi valla benimkide oyle bi sancibgitiyor ki bazen 2 buklum oluyorum … ins 9 ay boyle gecmez😌 annelerin hakki odenmezmis gercekten ilk gebeligim simdi daha iyi anliyorum 🙈
Boncugummmm Selin12- haftada bir ignen var dı zaten canım proluton dün gttgm hastne deılde en yaknmdakı acıle gttım karından ultrasyon yaptı bebek ıyı dedı. Bn dıerlernı kanamalı kaybettmiştm görünce cok kotu oldum sakinm ama yınede elmde olmuyor
yamacinannesii ZehraAkpinar ben 28 haftalık hamileyim hala dayanılmaz ağrılar çekiyorum. Herkesin bir olmuyor.
Selin12- ZehraAkpinar öyle olduğu zaman ayaklarıni dik ve uzan rahatlıyorsun benim 3.hamileligim diğerlerinde böyle olmuyor du
ZehraAkpinar Selin12- Selin12- bir kitapta okumuştum bacaklarının arasına yastık alıp karnına doğru çek ve sola yat diye o biraz işe yaradı dün gece. Bir de ayaklarımı yukarı kaldırayım belki daha iyi olur teşekkür ediyorum 🙏🏻❤️
Selin12- ZehraAkpinar ben her gece yatarken bacaklarımın arasına yastık koyup uyuyorum ama öyle bıçak batar gibi olunca hemen dikiyorum