Ogretmenanneyim yesilkelebek makrome anahtarlık cok güzel oluyor benim kına da yaptırmıştım dagittiklarimin hep kullandığını göruyorum güzel bir hatıra 💛
Tugceebayrakk yesilkelebek ben kapaklı cep aynası dağıtmıştım dışını tül ve fiyonkla süsletmiştim aynanın düz olan arka kısmınada tuğçenin kına hatırası yazdırmıştım 😊
poyrazinannesi3547 yesilkelebek hayırlısı olsun ayna süsleyip dagıtabilirsiniz güzel oluyor kınalarda
Merve-1109 yesilkelebek bende kınamda yelpaze yaptırmıstım herkes dua etti çok hora minnete geçti diye😂😂🧿
Mmeelliikkee yesilkelebek ablamda yelpaze dağıtmıştı annem . Geçen kullanırken foto atmıştım anneme daha mantıklı bişi olmazmış diye😂
yesilkelebek bykarakan evet oje de olabilir hatta makyaj fırçası da olabilir şimdi siz diyince aklıma geldide🥰
bykarakan yesilkelebek evett değişik bişi şu içi sulu yıldızlı falan uygun yollu fırçalar bulabilirsiniz
Celiklibusee yesilkelebek o zaman küçük cam siselerden alıp kolonya dağıtabilirsiniz biz düğün için öyle yapmıstık🥰bilemedim ki hem de pandemi dönemi kalıcı bir hediye olabilir