tgcaty kızım 33 haftalık gece ve sabah cok hareketli öğlen sakinlesiyor nts de hep uykuya denk gelyr szde durumlar ne oynaması için neler yapıyorsunuz
1987gokce tgcaty Karnın tok olsun canım. Bende bir kere hafif aç girmiştim doktorum yemek ye öyle yeniden gir dedi yedim girdim kıpır kıpırdı.
Bilgee NTS ne zaman giriyorsun yani hangi haftadan sonra ? Ben 30+3 üm ama henüz gitmedim bu ara doktora merak ettim ☺️
Nesringurkan Bizimki nst hastasi 😄 o baglanman kemerlerin ucundaki aletlerin ikisinede tekme atiyo surekli esimle Gulmekten catliyoruz haftaya son nst miz Carsamba gunu dogum yapicam hayirlisiyla
tgcaty ya bende meyve suyu içtim zorla dürte dürte oynattım bida çikolata meyve suyu ıkısını yiyip gdecem :)
Fatospdr Ben nstdeyken çikolatayı yiyorum ve su içiyorum öncesinde meyve suyu içiyorum hareketleniyor ama nst çeken hemşire öksürmeyide önermişti
ozlmmmm Susam aynı hafta ve günlüğüz ben bugün girdim 3 hafta önce bir dahaki geldiğinde nst ye bağlayacağız demişti doktorum
tgcaty Susam artık grmek lazım doktor dan önce hastanede sıra alırken bile sekreter dyor nst ye girip gel diye