Eymen-ss 3 saattir tansiyonum 12/8 ve birden başıma ağrı girdi gözlerim buğulu görmeye başladı vücudum halsiz düştü . Limonlu su içtim hemen az önce yine ölçtüm 12/8 hala yüksek mi neden böyle oldum bilen var mı doktora yazmam gerekir mi
nslhhsn9221 Eymen-ss normalde kaç oluyodu tansiyonun. Hamilelikte tansiyon risk biliyosun. Bence ihmal etme. 12/8 normal ama sizin her zaman düşükse etki eder tabiki. Danışmakta fayda var
Cemtur Eymen-ss 12/8 normal diye biliyorum. Bende dün hastanede doktor ölçtü 12/8 çıktı normal dedi. Başka bir şey olabilir başınızı ağrıtan tansyonda sorun yok gibi duruyor
Ozgesapmaz Eymen-ss çok abartı değil ama bünyeden bünyeye oranı değişebilir doktorunuza söylemenizde fayda var. Cünkü bende baş ağrısı ve tansiyon yüksekliğiyle gittim. İlaca bağlandım
ruveyda14 Bünye meselesi ama genelde 14/9 sıkıntılı oluyor diye biliyorum doktorum öyle çıkarsa gel demişti için rahat etmezse danış istersen
Eymen-ss ruveyda14 12/8 de başıma ağrı girmesi korkuttu açıkçası bugün biraz üzüldüm ağladım ondan mı oldu acaba bilemedim gece yükselir mi iyice 🙄
Eymen-ss nslhhsn9221 Normalde hep büyük tansiyon 10-11 küçük tansiyon 6-7 oluyordu. Bı anda başıma ağrı girmesi halsizlesmem korkuttu açıkçası 🙄
Essraanil Eymen-ss stres yapma canım takip et sadece sürekli ölçmekte stres yapttırıyor.üzüldüysen anlık olmuş olabilir limonun etki etmesi 40 dkyı bulabiliyor sakince oturup öyle ölç ayrıca çok etkiliyor ayakta olmak yorgun olmam vs😍
Eymen-ss Essraanil Bugün pek ayakta değildim ama dediğim gibi biraz üzüldüm ağladım bide 37+3 olduk doğum yaklaştıkça doğum korkusu bastı sanırım ikinci olmasına rağmen bı tedirginim 🙄
Eymen-ss Cemtur Kendi kendime biraz stres yaptım sanırım o yüzden oldu baş agrisı da normal ise sorun yoktur inşallah 🤗
Eymen-ss Ozgesapmaz İşte bundan korktum hamilelikte vücut değişiyor neye tepki vereceğini bilemiyorsun o yüzden tedirgin oldum ama simdi sabah kalkınca ölçtüm 11/8 sanırım normal benim tansiyonum bu seyirde gidiyormuş 👍
Ozgesapmaz Busra333 bünyeden bünyeye değişiyor aslında dün benimde 12/8 di baş ağrısı yaptı. Benim için normal olan 10/6 11/7 en fazla.
Eymen-ss Busra333 Normalde 10/6/11/7 en fazla o yüzden benim vücuda fazla geldi sanırım bide bebek olunca insan daha da tedirgin oluyor. Dün mesela ilk 12/8 oldu sonra 13/8 e yükseldi korkum bu yüzden ☹️