YuvarlanamayanPandaa Senaa0 küçüklüğümden beri yerim bademciğim iflas etti artık soğuktan ve hala yiyoum😂😂😂
Ygmra Senaa0 Aşırı ödem yapar canım yeme bence.Normal doğum düşünüyorsan doğumu da çok zorlaştırıyor vajinada ödem olunca.
Havva-nurr Senaa0 bende hamileliğimin başında ve daha öncesinde öok buz yiyordum ve demir eksikliği anemim vardı buz yeme isteğinin demir eksikliğinden olabileceğini duymuştum gerçektende bende öyle oldu ilaç kullanıp demir ve kan değerlerim düzelince buz yemeği bırak tiksindim bile kan değerlerine baktırman iyi olur canım
gokcekocyigit07 İlk kızımda mart ayında yedim çatur çutur 🙈 eşim kızıyordu, o uyuyunca gizlice mutfakta yiyordum 😅😅 sonra bir hasta oldum bir hasta oldum yatak döşek, bir daha yemedim tabi🤭 Senaa0
Esenburhan123 Ygmra vajinada ödem olunca buz koyduruyoruz ödem insin diye buzla değilde ödemin daha çok tuzlu beslenmeyle alakası var
Senaa0 Başta canım çok kar istemişti onu bastırmak için buz yemistim ama şimdi illa hergun bı iki tane yiyorum
UmutsuzPolyanna Senaa0 soğuk mideyi daha hızlı acıktırıyormuş çok açlık = çok yemek = çok göbek öyle düşün🤪🤪