sema12818 Arkadaşlar gebelik doneminde lokal anestesi ile hemoroid ameliyati olan var mi aranızda acaba??
bahtnurr1 sema12818 hemoroid için ameliyat olmak çmzüm değil maalesef, ki çok kötü oluyor ameliyat sonrası bence doğumu beklemelisin. Ağlıyor insan oturup kalkamıyor ve ilaç da kullanamazsın
Minnak-kalbim sema12818 canım maakesef tekrarlanıyor ben iki kez anafussur ameliyati oldum enfeksiyon ilaçları falan veriliyor dişini doğuma kadar sıkmaya bak çünkü ameliyat olduktan snra gözünü korkutmak için demiyorum da gaz sıkışması falan aşırı oluyor ağrısı falan ben ikinci ameliyat imi geçen sene yazin oldum smdide tekrarladı çatlatla beraber 9 haftalıkken uyusturup aldı o ara düşük tehlikesi atlattım
Minnak-kalbim sema12818 ayıptır söylemesi eline vazalin yağı yada hameton krem makatina parmağının ilk çizgisine kadar sıkmaya caliski hemirait itilip duzelyo dupalac şurup kullan diskini yumuşatmak için diğer şekil anestol krem tarzı hemoraid kremi de veriyolar hap da var
sema12818 bahtnurr1 su anda da çok kötü durumda diş kısımda 4 tane meme var malesef😔o kadar büyükler ki tüm hareketlerim kısıtlandı resmen
bahtnurr1 sema12818 bizim sülalede genetik banka , amcam , abim ,halam hepsi oldu ve sonuç hep aynıydı banada ol dedi doktor cesaret edemedim zaten de 5 yıl sonra Dalan tekrar etti hepsinde kalıcı olmuyor ameliyat
sema12818 Minnak-kalbim kuzum okadar büyükler ki itilme imkani yok. Krem kullaniyorum oturma banyosu yapiyorum idare edicem mecbur bakalim dogum sonrasina kadar. Eşime diyorumki agzi gözude vardır bunun kesin yakında konusmayada baslar bu diyorum 😂😂😂😂
Minnak-kalbim sema12818 ah kuzum benim de aynıydı hemde kan geliyordu benim içerdende vardı. Makatim kapatmıştı öyle amelyat olmuştum ama dediğim gibi çok zor ameliyatı gaz sıkışması bile insanı mafedyr zeytin yağı kullan bol bol