hilalsahin35 Momydemet bende de gastrit reflü var hemen hemen 10 senedir ara ara benimde ağrım oluyor midemde çok kötü ya Allah kimsenin başına vermesin
Aryapoyraz hdyogz banada öyle dedi doktorum 🙈 peki durumunuz nasıl ben cok geciriyorum🥺 sizin nasıl Karnınız büyüdü mü 🙈
hdyogz Aryapoyraz Şu an iyi çok fazla kilo almadım karnımda fazla büyümemiş 😁 cinsiyeti belli mi bebişinizin
Drf Nidaaa28 aşılmaya çalışıyorum ama belirtiler beni biraz bezdirmişti iki gündür belirti yok gibi bu sefer de neden yok bişey mi oldu acaba diye korkuyorum çok tuhaf bişey gerçekten
leylo29 Buglemebrr Bi kacgundur nezleyim bide kusmalarim oluyor canim minigim sagliklica gelsinde yorsun bni kurban olsun anasi ona bel agrisi cekiyom arada baska yok şükür iyi geviyor simdilik bende cok merak ediyom cinsiyetini baklim nezamn ogrenebilcez
Aryapoyraz hdyogz bende kilo almadım ama karnım bi hafta önce anlasılmıyorken bu hafta bildiğiniz bi anda büyüdü 🙈 bende kansızlık var kalbimde carpıntı nefes sorunu halsizlik vs var 😔 evet oğlum olacak sizin cinsiyet belli mi 🙈
hdyogz Aryapoyraz yaa çok geçmiş olsun inşaallah sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah 🤲🏻 benim de oğlum olacak hayırlısıyla 😊😍 bu arada nerelisiniz ben adanalıyım 😊