Happy-41 FusunF bende güvenemiyorum çok hijyenik koşullarda kesilip pisliğini düşünmüyorum o nedenle yemedim hiç evde hamburger yaptık onun yerini tutmasada güzeldi en azından nefsini koreltiyor insanın ,tavsiye ederim .
Erez Semy Tadimlik ye birsey olmaz kac gundur canin cekiyomus bu kadr kendini sikmakta bebegede sana da yazik hamilesin sen
Busra333 Hrygkcshn çooook severim ama hamileliğimde sogudum. Sürekli HD İskender yemek istiyorum 🙄😄😄 neden böyle oldu anlamadım
osm Hrygkcshn mc donalds benden geçiniyor sanırım her iki günde bir oradayım çift menü 😂 gidemediğimizde eve söylüyoruz ama muhakkak yiyorum napayım evlenmeden de öyleydim çok düşkündüm evlendim yine aynı hamile kalınca yemezsin dediler yine aynı değişmiyor bazı şeyler 🤷🏻♀️
Hrygkcshn osm bende aynı eşim de çok seviyor üç dört güne bi burger yapıyoruz en büyük boylarından bol soslu🥲🥲
Hrygkcshn Seda_nrr ay bende aynı hamilelikte öyle çok yedim ki öyle çok hamile kalmadan önce nerdeyse hiçbir şey yemezdim çok kilo almaktan bacağımda varisler oluştu hatta🥲
Merve_0109 Hrygkcshn ayyy hamile olmadan önce çok iyiyordum ama hamile olduğumdan belidir uzak duruyorum genelde evde yapıyorum
Gizemis Hrygkcshn valla burgerking yemiyorum biraz daha zararlı bence o. Köfteci yusufun çift köfteli burgeri mükemmel oluyor. Hem büyük hem ucuz😂 hemde ne yediğimi biliyorum en azından😅😅😅
Kykcirem Hrygkcshn Çok dikkat ederek besleniyorum maalesef şekerim çıktığı için bu tarz şeyler hiç mi hiç tüketmiyorum ne kadar canım çekse de🙊🙄🙍♂️