Semy Hrygkcshn ah kaç gündür canım çekiyor ama biliyorum kilo yapacak tutuyorum kendimi. Burger yiyelimden yerim bide ben hep cok seviyorum ama yapcak bişey yok tutmazsam boğazı ölümcül kilo alırım😪
Seda_nrr Hrygkcshn ah korkulu rüyam 😂 Hiç sevmezdim hamburgeri yani senede bir iki anca yerdim oda steek hamburgeri olursa 😂 hamile kaldığımdan beri burgerking aşeriyorum sürekli ayda bir iki gömüyorum 😂 öyle et olandanda değil o kötü tavuk varya onu istiyor canım 🤣🤣
leylo29 Hrygkcshn Vlla bnde cOk istiyorum aslinda ama bir türlü firsat olup yməye gidemiyorum canim ama en kisa zamnda gitcem yiycem vlla kilo umrumda degil oncelik yavrum
Erez Semy Tadimlik ye birsey olmaz kac gundur canin cekiyomus bu kadr kendini sikmakta bebegede sana da yazik hamilesin sen
-eylul- Seda_nrr ay şaka gibi valla benimde kaç gündür aklımdan çıkmıyo hemde dediğiniz gibi o tavuklu burgerlerden😂😂😂 reklamlar mı etkiliyo anlamadım ki🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
FusunF Hrygkcshn benim canım yemek istiyor Amaa korkuyorum nasıl güveniyorsunuz bende isterdim şimdi soğan halkasıyla bi menü 😂
Seda_nrr FusunF 8.ayımdayım hep yedim valla 🤣 patatesi de büyük boy olandan üf 🤣 mis gibi kötü yağlı kızartma 😂
FusunF Seda_nrr ay bide soğan halkalıyla of of 😂 ben Daha yemedim eşim evde yapmıştı korkuyorum ama aklımda var yanı hayalimde 😂😂
FusunF Happy-41 benimde canım istiyor hayalimde resmen gözümü kapatıyorum önüme geliyor 😂 amaa güvenemiyorum 🥺
Seda_nrr -eylul- yok benim direk pis boğazım etkiliyor 😂😂 annem hamilelikten önce yemeyip hamilelikte yiyen seni gördüm diyor 😂
Bsrahb Hrygkcshn 13+3 başından beri tiksiniyorum reklamını görünce bile kafamı çeviriyorum 😐Nırmalde çok severdim
Happy-41 FusunF bende güvenemiyorum çok hijyenik koşullarda kesilip pisliğini düşünmüyorum o nedenle yemedim hiç evde hamburger yaptık onun yerini tutmasada güzeldi en azından nefsini koreltiyor insanın ,tavsiye ederim .
Momof2child Hrygkcshn ev yemegi disinda hersey yiyorum Fakat cok sukur kilo almadm henuz 😀ilerki aylarda bilemem iste
Hrygkcshn Seda_nrr ay bende aynı hamilelikte öyle çok yedim ki öyle çok hamile kalmadan önce nerdeyse hiçbir şey yemezdim çok kilo almaktan bacağımda varisler oluştu hatta🥲
Renesme Hrygkcshn hergün yesem bıkmam heralde ne zaman acıksam hep dışardan hamburger söyleyesim geliyor🥲 yanına büyük boy patates ve fanta🤩bu üçlüden vazgeçemiyorum🙈