Birkuzucukbeklerken Zezz sezeryan olmak istersen 1 eylülden itibaren istediğin anda alırız dedi benim doktorum ama bebeğimin sağlığıyla ilgili Bi soru yaşamadığım sürece sezeryan istemiyorum
Zezz Birkuzucukbeklerken hayirlisi bakalim bebrkte sorun yok bnmn simdilik lakin normal dogum yapamam
Birkuzucukbeklerken Zezz aslında bana da yapamazsın dedi ilk başta belimde skolyoz var benim sezeryan istemediğimi söyleyince ortopedi normal doğuma onay verirse o zaman yaptırırım yoksa normal doğum yaptırmam dedi bakalım ortopedi ne diyecek
Zezz Birkuzucukbeklerken vslka ilkkez anne olcam sezerysn olanlsr mrmnun..normsl dogur diyrnde vsr ama sezerysn mantikli geliyo..doktorda olmaz demedi
kukiveannesi emiras59 çünkü doğum günümde doğurmam lazım (10eylül)😂 şaka bi yana erken doğum riskimiz var kanamalarımdan dolayı o yüzden 🤦🏻♀️
emiras59 kukiveannesi hee çok geçmiş oldun canım inşallah zamanında sağlıklı doğar bebiş 💐 bana da erken doğacak gibi his geliyor ama bilmem
momof3 magnolia_ 40 haftanın dolmasına 11 günümüz kaldı 38+3 olduk ama 39. Haftanın dolmasını bekliyoruz sonra yatışım olabilir, 3-4 cm açılmam var sancılarım da var düzensiz 🙂 Hayırlısı bakalım gelecek yakında bizim oğlan.Max 4-5 günümüz var