Asubell GayeOrhan benimde yok her hafta nst giriyorum kontrol ediyor doktor bebek baş aşağı ama kanala ne zaman giricek bakalım
GayeOrhan Asubell Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize bekliyors bakalım illa cikicak bebisler içimizden 😊
magnolia_ Gece 2 den sonra mide yanması başladı bende uyku arasında uyandırıyor bu durumu yaşayan varmı ?
milla-s magnolia_ bana da oluyor maalesef. Gece lavaboya uyandığımda veya su içmek için uyandığımda fark ediyorum. Sonra geçiyor gibi oluyor, tekrar uyanınca bakıyorum geçmemiş hala devam🤷🏻♀️
Birkuzucukbeklerken magnolia_ uygulamaya göre 23 gün kaldı doktorum henüz Bi yorum yapmadı doğum ile alakalı
Prlkelif magnolia_ programa göre son 21 gün 🙂 zaman geçmiyor taa ilk günden beri benden bir saat önde olana bile özendim ne şanslı diye düşündüm 🙈🙈allahtan nazarım yoktur
Birkuzucukbeklerken fatmakolay bana da erken gelecekmiş gibi geliyor sabaha kadar kıvrandırdı sancıdan ama çok düzensiz 🤷♀️
fatmakolay Birkuzucukbeklerken hayırlısıyla sağlıkla gelsin ben daha sancı hissetmiyorum çatı ağrısı var ağırlıktan herhalde