2melekannesi_ Burcu98 kendim yapacağım hem maliyeti çok düşük hem anne emeği bebeğime siz de deneyin isterseniz birsürü modeller videolar var 🤗
Gulceefe-00 gamze1126 aynı şekilde tavşan set ben de ördüm kızıma biraz acemi işi oldu ama anne emeği sonuçta ileride hatıra kalır 😍
Gamzeee__ Burcu98 instagram isimli emzik zincirim hem emzik seti hem hastane çıkışı yaptrdim çok beğendim 😊 24 haftalik gebeyim yavastan hazırlıyorum herseyi
Gulceefe-00 Gamzeee__ evet amigurumi set şeklinde su an emzik zincirini yapıyorum henüz bitmedi çıngırak ve küçük boy oyuncak tavşan bitti 😍
gamze1126 Gamzeee__ bana kolay geliyor artik. 3 yıldır yapıyorum nerdeyse. emzik zinciri 1 saatte bitti . diger çıngırak ve tavsanida 2 günde yaptim. ilk zamanlar zor oluyor ama yavas yaparsın. zaten zincirde boncuklar filanda oluyor hersey örgü degil onda
Gulceefe-00 Gamzeee__ öyle güzel anlatımlı videolar var ki ben daha önce hiç yapmamıştım farklı şeyler ormustum ama oyuncak hiç yapmamıştım video anlatımlarıyla beraber yaptık çok da çabuk ilerliyor
cennet_aka27 Burcu98 Kübra bebe var İnstagram da kızıma ve eşimin yegenlerine oradan yaptırmıştım çok kaliteli ve uygun fiyatlı
Gamzeee__ Gulceefe-00 ip alip baslayayim o zaman 🥰elimden is orgu yazma dantel gelio lakin senin dediğin gibi hic oyuncak yapmadım
SansliAnne Burcu98 https://www.emzikzinciri.org/ Bende bu siteden sipariş verdim bugün fiyatları çok uygun