Burcuperi Son 3 günüm ama yaklaşık nerdeyse 1 aydır ellerim hep uyuşuk tuzluda tüketmemeye calısıyorum özellikle çiğ tuz pek atmıyorum olabildiğince ama uyuşmadan uykumdan kalkıyorum ellerimdede ağrı oluyo yaşayan varmı benim gibi 🥺
Nazli_ayar Burcuperi ben 19+5 im benimde uykudane her uyandigimda elim uyuşmuş oluyo. Tuzlu yemekten mi gerçekten 🙄
Lokumunannesii Burcuperi karpel tünel sendromu yasıyorsun sanırım Allahım ben çok çektim aklıma geldıkce kötü oluyorum 6. Ayımda başlamıştı kızımda doğdu kucağıma alamazdım bi 6 ay daha çektim bir türlü o Ağrı gitmemişti lütfen iyi bir doktora görün
Burcuperi Lokumunannesii çok teşekkür ederim doktoruma sordum normal ödemden dolayı dedi ama zaten suan normalde son 3 günüm kaldı doğunca geçer diye düşünüyordum ama 🤦♀️ Cok teşekkür ederim biraz sıkıp masaj yapınca geçiyor aslnda
Ayliz_Metehan Burcuperi aynen bende 36+4 oldum sabahları parmaklarım uyuşuyor ve aşırı şişiyor ellerim yani böyle sıkamıyorum ellerimi neredeyse üstüne yattığımı düşündüm ama cünkü çok su içiyorum öyle tuzlu da yendiğim söylenemez sıcaklardan da olabilir sanki
Ayliz_Metehan Burcuperi ahahahah aynen ben oğlumu ocakta doğurdum aşırı rahattım son aylar bu sefer geçmedi geçmiyordu 😇😂
Lokumunannesii Burcuperi Evet geçebiliyor ama ben kızım doğduktan 6 ay daha çektim elimi kullanamıyordum diken diken olup uyuşup kalıyordu sinirlerle alakalı doktor elektrik verip bakmak istedi o çarpıntıya dayanamadan çıktım ama sen onu yapma orda ki sinirleri ölçüyorlar ona göre tedavi uygulanıyor inşallah geçer çok geçmiş olsun🌼