AselMavi Betfer bu gün yine başımıza geldi biraz dince pir pıt yaptım hebire karnıma parmaklarimla bı ufak kimildadi 😃
Ilkayy AselMavi 28 haftadan sonra hergün hissedersin canım o haftamda bende bi gün hissedip bi gün hissetmiyordum
Mavi34 AselMavi aynı haftada günde bazen bir kaç cokbelirsiz hareket hissettiğini söyledim doktoruma sen hareketli olduğun için anlamıyorsundur bu haftalarda uzan dinlen günde en az 10 hareket olmazsa acile git dedi
Duman_27 Acıkcası benimki cook kıpır kıpır sakin oldugunda korkuyom ama doktor parmak uclarınla hafif dokunuşlar yap dedi ve su ic birde cikolata ye dedi eyer yine hareket zayıfsa mutlaka gel yanıma dedi.
Duman_27 AselMavi sen kıpırdamasını istediyinde su ic ve cikolata ye hafif dokunuşlar yap ve sırt üstü uzan kıpırdamadan o direk harekete geciyo 😁
alparslanannesii1661 Bende 26+4 normalde de cok hareketli degil ama bugün temizlik yaptim cok yoruldum mesela hic hareketi yok bence normal
Duman_27 AselMavi dene canım korkma Allahın izniyle skıntı yoktur . Temeldir muhakkak uykucu olcak seninki😁