Deletedmom_5 Zeynepty Kendi doktorumun özel polikliniğinde 400′e yaptırdım esenyurt esencan hastsnesi 550₺, gaziosmanpaşa asya hastanesi 390₺, gaziosmanpaşa ekotom 420₺, esenyurt reyap 550₺ bunlar 5 ay önce sordugum fiyatlar
Rumeysa3652 Zeynepty bende bugün gidicem hekimoğlu görüntüleme merkezine 400 tl inşallah iyi biyerdir post açtım ama çok fazla giden yok sanırım yada yorum yapan yoktu
Rumeysa3652 Evet şimdi geldim eve gayet iyi baktılar 25 dakika falan sürdü bayan bi doktor vardı baya detaylıca inceledi 6 tane resim verdi bide cd verdi ama cd ye bakamadım daha galiba aynı resimler ondada var bence diğerlerine göre fiyatıda iyiydi tabi biraz uzak kaldı bana ama arabayla gittiğim için sıkıntı olmadı şükür kendi doktorumun olduğu hastanede 650 idi oraya verene kadar gidiyim dedim aklımda çok şüpe vardı ama şükür güzel ilgilendiler
Deletedmom_5 Zeynepty Disarıdan gelip detayli yaptircam diyene yapmiyomus kendisi o zaman öyle demişti kendi daimi hastalarına yapıyomus sadece. Kliniği esenyurt bağlar çesmede