ElifDurmus Arkadaşlar 19. Haftadayım 10 Eylül de ayrıntılı ultrasonum var fiyat bilgisi olan var mı acaba ben İskenderun özel palmiye Hastanesi’nde yaptıracağım
Nazli_ayar ElifDurmus en az 300 liradir. Birde siz 4 boyutlu ultrason yaptırdıniz mi. 4 boyutlu ultrason yaptırınca ayrıntılı ultrasona gerek var mı acaba. Bende 19+5 im 11 eylülde 4 boyutlu ultrason randevum var
Gamze_01 ElifDurmus ben adana Güzelyalı Hastanesi’nde 275 ,TL’ye yaptırdım normalde 350 tlydi sigortamız vardı 😌
Hilalyrdkl ElifDurmus yere göre değişiyor fiyatlar canım . Bizim burda mesela özeller hep 500 600 dediler . Zorla bir yer bulduk yine özel orası 250liydi.
ElifDurmus Nazli_ayar hayır ne şeker yüklemem ne de 4 boyutlu yapıldı gerek var mı ki ayrıntılı ultrason yapıldıktan sonra buna
Nazli_ayar Pembepanterr 4 boyutlu ultrason ne için isteniyo acaba ya sormak hiç aklima gelmedi. Boşluğuma geldi tamam demiş bulundum doktora. Yoksa tarama testlerini yaptırmadım ben sadece detaylı ultrason yaptırmak istiyodum.
Nazli_ayar ElifDurmus İşte bende bunu düşünüyodum. Daha ayrıntılı ultrason yapılmadı. Doktorum 4 boyutlu ultrason dedi tamam demiş bulundum. Yoksa istemiyodum yani
Pembepanterr Nazli_ayar Kuzum 4 boyutluda renkli ultrasonu alıyorsun 😊 detaylıda da veriyorlar ama herşeyi inceliyorlar ayrıyetten
ElifDurmus Nazli_ayar bence gerek yok doktora sorun eğer ayrıntılı ultrason da sorun yoksa yaptırmaya bilirsin mecbur değilse eğer ki sanmıyorum değildir
Nazli_ayar Pembepanterr İnternetten baktimda her yerde farklı şeyler yaziyo. Burda sizin gbi tecrübeli annelerden daha iyi cevap alabiliyoruz bunun gbi bazı konularda 🤭 teşekkür ederim cidden.
Nazli_ayar ElifDurmus Mecbur değil tabikide tamam dedim ya mahçup hissedicem ama gerek yoksa 360 lira vermekte istemem. Ayrıntılı olani yaptırırım eğer yaptır derse. Bide demkki ayrıntılı ultrasonu bundan sonra isteyecekti. Şimdiye kadar bunun hakkinda bişey demedi