bebekhikayesi_1 Ygtm44 Azra gül duymadığımdan zor geldi ama kullanıldıkça alışır ağız herhalde.. ben olsam araya kaynaştırcak bir isim daha koyardım.. sadece bir fikir
2melekannesi_ Ygtm44 bana pek hoş gelmedi ama sizin beğenmeniz önemli olan bir de azranın anlamı iyi değildi yanlış hatırlamıyorsam
Ygtm44 2melekannesi_ temiz el degmemis kiz demek. Hz.meryemin diger ismi ayni zamanda. Baya arastirdim ben.
mirayim_00 Ygtm44 anneniz hayattaysa koymamak daha mantıklı bence yani bi süre sonra kayınvalide olsun eş olsun laf edebilirler annenin adını koydun diye, ama illa annenizin ismi olsun isterseniz gül isminin başına uygun daha farklı bir isim düşünebilirsiniz
Bebek9 Ygtm44 güzel düşünmüşsün canım da bilmiyorum yani gül eki pek olmamış gibi Azra Lina Azra Asel de olabilir belki
6953_efulim Ygtm44 arkadaşım kızına verdi bu ismi zamanla oturuyor ve bizim hoşumuza gitti güzel bence
Ygtm44 6953_efulim kizi yaramaz mi. Birde diyolar azra isimli kiz cocuklari yaramaz olur. Ondan sordum 😃
6953_efulim Ygtm44 3 aylık minoş ama maşallah bir buçuk yaşında olan ablasına taş çıkarır baya hareketli 😇
GizMeh Azrail gibi oluyor söylerken. Hiç hoş gelmiyor kulağa şahsen. Ya tek azra ya da tek gül ismini koyun madem
Ladybird06 Ygtm44 Azra Nur daha güzel mesela bence ama en önemlisi senin içine sinmesi. Bizimkiler sadece fikir canım.