Amineninannesiii Kızlar bugün sağ göğüsümden sıvı geldi sür mü sıvı mı bilmiyorum neyden kaynaklı olabilir
Duman_27 Amineninannesiii bendende geliyor ve süt o. doktorum sıkma ve eşinede sıktırma dedi asla eger gercekten sütse sıkılması ve bilerek akıtılması erken dogumu tetikliyormuş kendi doktorunuzla bir konuşun bence sonra skıntı cıkmasın
irem9797 Goguslerde süt tarzı yada sivi akinti olur hormonların değişiyor o kadar gayet normal sen sıkma oynama göğüslerinle yanlış anlama ama eşinde oynamasın bende de oluyor normal bi durum
irem9797 Amineninannesiii utandım söylemeye ama genelde benden gelmesinin sebebide eşim anlatıyorum anlamiyor. Erken doğumu tetikleme ihtimali var gerci artık 37 oldum ama bende tetikleme olmadi ama sen yinede eşine izah et durumu bebek daha önemli şu anlık 😃
Liyuzamom irem9797 bende de aynı durum var bende söylüyorum da nafile 😅 bende 17+5im. Erken doğum riski oluyor mu gerçekten ya korktum şimdi
irem9797 Liyuzamom sut salgilanmasina yol aciyomus gogusle oynamak erken doğuma sebepmis buda bende başından beri aynı terane erken doğum olmadi çok şükür ama nolur nolmaz 😃
irem9797 Amineninannesiii he iyi anlayışlı ne güzel 😃😃 Allah hayirla dogum etmeyi nasip etsin hepimize
Morzambak Ben de 17 haftalık hamileyim . Sıvı gelmiyor ama meme uçlarım sanki şimdiden görüntü olarak çatlamış gerilmiş gibi. Sizin de böyle mi