Rabiafatma Kızlar tansiyonum düşük değil başım dönüyo sersem gibiyim gebelikten mi olur anksiyetem var yoksa ondanmıdır 😞 yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Dilekcnkn Rabiafatma Kan şekeri olabilir canım benim de aynı başım dönüyor tansiyon mu kan şekerimi bilmiyorum ölçüyorum normal ama anlayamadım birde ilerleyen zamanlarda olabiliyormuş böyle
gokcekocyigit07 Stres, uykusuzluk, bazı değerlerin düşük olması, sıcaklar, uzun süreli ayakta iş yapmak, hormonlar her şey sebep olabilir, sakince soluna uzan ve dinlen 😇
guzellanne Ay bende bu aralar başladı baş dönmesi acile de gittim bugün 11 6 çıktı. Sebebi ne bilmiyorum bişey de demediler 31+5
Bernie Bende de 2-3 gundur var tansiyon normal ama yattigim yerde basim donuyo arada bi.bencr vucut yorgunlugu fln yapiyodur. 36.haftamiz basliyo bzmde, duzenli magnezyum vitamin alimima ragmen gece bacak kramplari desteksiz kalkmakta zorlanmalar..halbuki su haftaya kdr du gibi agrisiz sizisiz geldiydim nazar degdi 😪😔 Oglusumun hsreketleri cok acitiyo.
nevamm1 Rabiafatma o zaman söyle doktoruna benim de çok dönüyordu ilacın yan etkisi demişti doktorum değiştirdi ilacimi
Bernie Rabiafatma hormoneldir o zaman,vucut alismaya calisiyodur muhtemelen 😔 baska da kotu bisey dusunmeyelim.anksiyete ile oyle bi hisse burunuyo olablrsn belki dmi. Varmi kaygilarin bebekle dogumla ilgili seni yoran 🙄