Elifnurcelkkk uzun olacak şimdiden kusura bakma; ah kardeşim ah ben neler yaşadım ilk evlendik 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim nasıl mutluyuz tabi sonra bir kanama kimyasal dediler, arkasından 2 kez daha kimyasal, neyse dedik Allah büyük, 4.kez hamile kaldım tabi bizde hep korku, bu defa beta yükseldi, kese, bebek göründü oh dedik oldu şükür, sonra bir gittik kalp oluşmamış 12 haftalık olması gerekirken 6 da kalmış bebek, zorunlu kürtaj oldum, tabi alt üst olduk, parça genetiğe gitti dediler sende pıhtılaşma meğili var iğne kullanacaksın gebelikte tamam dedik 3 ay sonra bir öğrendim ben 5.kez hamileyim, o zaman eşim şehir dışına gitti iş için diyemedim yine aynısı olur heves etmesin diye o gelene kadar beta takibi yaptım nasıl bir yükselme, dünyalar benim oldu hemen koştum özele gittim bebek, kese var, eşim geldiğinde dedim böyle bir durum var sonra gittik kalp atışını da duyduk, dünyalar bizim oldu, ağladık o an ikimizde, sonra 9 ay iğneler, ilaçlar hep kullandım, kızımız olacak artık her şey hazır beşik, kıyafetler, kendi el örgülerim her şey, sabah akşam doğumu bekliyoruz, 40.haftamda son ana kadar hareketli olan kızımdan tepki yok, karnım taş kesildi, sola yattım karnımda kaydı, dedim öldü, tabi eşim dur sakin ol diyor ama ben biliyorum, yine de bir umut hastane çantası ile gittik belki dedik doğum sancısı biz bilemedik, sonra tabi dediler bebek eks. Hoop beni aldılar sezaryana, dedim beni yarı bayıltın inat ettim kızımı göreceğim, spinal yaptılar ama nabız flan düşünce doktorum bayıltın dedi, uyandığımda bomboş odadaydım, herkes ağlıyor, gelip gidip sakinleştirici yapıyorlar, bağırmak istiyorum kızıma gidicem diye sarhoştan beterdim, karnım boş, kucağım boş, gözüm kapıda bekliyorum kızımı getiren olsun yok..öyle zordu ki, o lohusalık süresini tarif bile edemem, ama isyan etmedim dedim bu da Allah’tan sabır, lohusalık bitti 2 ay sonra ilişki oldu ama bir de bana sor ne kötüyüm, suçlu gibi ağladım bir daha da olmadı zaten ve korunduk, neyse çok yoğun regl oldum o ay ve sonrasında korkup doktora gittim, dedi hamilesin korkma kese dışı kanama alanı var ama geçecek, dedim hocam ben yeni evladımı kaybettim, kaybın için üzüldüm ama hamilesin dedi tabi sevinemedim gibi değişik oldum, aylarca kanamadan yattım, her an korku, şükür şu an 31.haftadayım hasretle, bir umut bu kızımızı bekliyoruz, yine de her şeye binlerce kez şükürler olsun, hamile kalabiliyorum, harika bir anne, baba olduk, 9 ay geçen mükemmel bir gebelik yaşadım, sonrasında da hamile kaldım çok şükür, her şeye şükür, Rabb’im ne dilerse o, elbet bizlerin de kucağı dolacaktır, dualarım hepimizle hiç üzülme 🤍