edaer Kızlar doğum gecesi yanımızda kalacak kişi eşimiz olmasına izin veriyorlar mı yoksa illa kadın mı olması gerek bilgisi olan var mı?
Denizyildizii edaer ay bugün bende bunu düşündüm. Benim annem gelecek ama eşime acaba annem gelmesede sen mi kalsan sadece falan dedim. Bazıları erkek refakatçi kabul etmiyorlar diyor 4 gün sonra randevum var sorucam bakalım
edaer Deletedmom93428 bende öyle olmasını istiyorum zaten ama galiba bazı hastaneler kadın olmasını istiyorlarmış o yüzden kafam karıştı benimde
Kuzeyegemoms Bildiğim kadarıyla devlet hastaneleri erkek refakatçi kabul etmiyor çünkü bi odada 2 yada 3 hasta oluyor mahrem açısından kadın refakatci istiyorlar. Özel hastanelerde istediğiniz kişi kalabilir
gokcekocyigit07 Kısmetse eşim kalacak, başkasını da zaten ben istemem. İzin vermeme gibi bir lüksleri yok
gokcekocyigit07 edaer benimde özel hastane ve devlet bile olsa asla demeye hakları yok saçmalık ya ben annesi isem eşim de babası ve tabi ki bizimle ilgilenecek, ki özele dünya para veriyoruz vallahi olay çıkartırım 😅😅
Dilekcnkn gokcekocyigit07 Valla canım devlette kesinlikle kabul etmiyorlar ama ziyarete gelebiliyor devlet ay desen özele git diyor kaldı ki eşini alcak 2 yataklı oluyor o yüzden kabul etmiyorlar hep kadınlar var çünkü
gokcekocyigit07 Dilekcnkn ayy ne saçma ya benim burada devlette doğum yapan bir sürü arkadaşım oldu, bir çoğunda da eşi kaldı, şaşkınlık halindeyim şu an, bence şehirle alakalı, bizim burada öyle bir şey söz konusu bile olamaz 🤷♀️
Dilekcnkn gokcekocyigit07 Hangi şehirdesin kız sen zaten pandemiden dolayı neredeyse tek kalın diyecek devlet valla kötü bir durum yaa benim yanımda kim kalcak o bile belli değil😂😂😂😂
Minikturtageliyor gokcekocyigit07 özel yerine devlette kaldığını düşün ve yan tarafta adam varken bebeği nasıl emzireceksin 😂
Susamtanem2 gokcekocyigit07 İzmir de çiğli eah hastanesi normal doğum olursa asla eşleri almıyor doğum sonrası 5 dk sadece hemen çıkarılıyor çünkü her oda doğum odası sancı çekenler bagiranlar kapısı açık olanlar var siz hangi şehirdesiniz