Burcu_NFUE Senaa0 yatmadan önce magnezyum içmeni tavsiye ederim bide ılık duş ayaklara soğuk su tut ohh mis gibi uyursun ☺️
Didem_678 Senaa0 Bendede var canım uyuşuyor ,karıncalanıyor sanki bazen de kıramp giriyor daha önce vardı ama bu kadar deldi geceleri rahatsız ediyor soguk su tutuyorum bacaklarıma hep başka n iyi gelir bilmiyorum
Gonul_enes Senaa0 zaten ne illetse gece yataga giriyosun tutuyor vala banada kar etmiyor 2 saat 3 saat tutuyor ben kalkip yuruyorum evde ayak silkeleme hareketleri yapiyorum,sonra comelip kaliyorum onlar rahatlatiuor beni
mrsflowers Burcu_NFUE ben yatmadan önce içemiyorum sonra sabaha kadar tuvalrt nöbetim başlıyor 😂😂 yatmadan 1,2 saat önce içiyorum ki yatana kadar çıksın o zaman rahat uyuyorum gene kalkıyorum ama 2,3 kere diğer türlü saat başı çiş😂😂
gokcekocyigit07 Huzursuz bacak sendromunu diğer gebeliğimde dibine kadar yaşadım, magnezyum, egzersiz, yürüyüş hiç biri işe yaramadı 🙄 şimdi de 31.haftadayım bazen ufak kramplar olmaya başladı, uykudan uyandıran, Allah yardımcımız olsun
Senaa0 Çok zor uyuyorum ya çok kötü birşey yarın konteole gidicem doktora sorcak bakalım ne onercek . Cevaplarınız için teşekkür ederim kizlar
Senaa0 Gonul_enes Aynen bnde artik evde gezerken gözün kapalı geziyorum resmen çok uykum oluyo ama rahatım olmadığı için uyuyamıyorum salla masaj yap gernes derken sonunda yorulup bı şekilde uyuyakaliyorum
GulSey İlk gebeliğimde geldi bana da bu sıkıntı aradan 2 sene geçti şuan tekrar hamileyim hala devam ediyor bi geldi mi gitmek bilmiyor çok lanet olası bi hastalık hiç birşey kar etmiyor ince belimde bacaklarıma bazen hissizlik geliyor uyur gezer gibi evi dolaşıyorum ayaklarıma vuruyorum magnezyum ve Demir eksikliğinden kaynaklanan bir durummuş vitaminleri düzgün kullansam bile belli bir aradan sonra tekrar başlıyor özellikle nöroloji doktoruna gitmeyi düşünüyorum 🤔
Rojdakoymen Ağrıdan ağlayacağım neredeyse Allah’tan eşim magnezyum oil almıştı hayat kurtarıcı gerçekten
Burcu_NFUE mrsflowers çiş olayı evet yaaa son günlerde artık zorluyor ama tuvalete gidip gel ondan sonra magnezyumu iç yatarken bir bardaktan bişey olmaz 😂😂😂
melekanesi Senaa0 Gün içinde mutlaka 1 şişe maden suyu iç. Doktoruma söyledim. Magnezyum verdi. Çok rahat ettim. Ama magnezyumu almadığım gün başlıyor yine.
ATC Senaa0 allah kahretsin onu ilk hamileliğimde bi gece rahat uyduğumu hatırlamıyorum ağlaya ağlaya uyuya kalıyordum çok şükğr bu hamileliğimde daha baş göstermedi
marbling10 Senaa0 kızılay erzincan içiyorum magnezyumu en yüksek soda kendisi, ayrıca vitamin takviyemin içinde de magnezyum ve kalsiyum var. Bir de zamanında uyumaya çalışıyorum, zamanında (uyku geldiği anda) uyumazsam biraz sonra huzursuzlanmaya başlıyor maalesef