muge1661 Kızlar adet günü predictörde çok silik çıkıyorsa ama kaset tipinde hiç çizgi çıkmıyorsa bu ne anlama gelebilir ? İhtimaller nelerdir?
Glbskr muge1661 adetten önce yaptıysanız kasette biraz daha geç çıkabilir predictör biraz daha erken çıkartıyor testte bekleme olmadıysa kuruma çizgisi yani hamilesinizdir
Tubi05 muge1661 canım bende yaptım geçen ay erken gebelik silik çıktı ama malesef gebelik yoktu inşallah senin vardır
Burcu_NFUE muge1661 ben adet günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Diğer testte negatif çıktı ümidimi kesmiştim. Bir gün sonra kan vermeye gittim 19.7 çıktı beta değerim o yüzden ne yapıyoruz erken gebelik testide olsa inanmıyoruz gidip kan veriyoruz ☺️☺️
muge1661 Glbskr tam adet günümdü bugün olmadım da hemen kaset tipi denedim ama çıkmadı, sabah predictörde çok silik çıktı, lakin predictörde adetime 4 gün kaladır çıkıyor silik.. ama koyulaşmıyor. Çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Glbskr muge1661 tam adet gününüzse hamilelik olabilir benim de öyle olmuştı kasette daha geç çıktı bebeğim geç döllenmeydi yani ben 7 haftalık hamileyim diye doktora gittiğimde 6 haftalık gözükmüştü siz dikkatli olun bi iki gün sonra kaset testle bir Daha yapın 🌺 gönlünüzce olsun
muge1661 Tubi05 ben adete 4 gün kala her sabah yaptım hep silik çıktı.. adete 2 gün kala kahverengi lekelenme oldu ve bitti daha gelen yok. Şimdi aşırı gazım var barsaklarımda.. neler oluyor bilmiyorum🤷🏻♀️
muge1661 Burcu_NFUE ahhhh şuan imkanım olsa gidip vericem ama tatildeyim burda da kan sonucu 2 güne çıkıyor bende zaten 2 gün sonra döncem ozaman yaparım diyorum ama o güne kadar da forumda çare arayacağım🥲
muge1661 Glbskr malesef bu sabah kanama başladı hala predictörde çok ince silik çizgi çıkmasına rağmen adet oldum bugün kısmet değilmiç😔