Ozgrrr Kızlar 19+1im Bel ağrısından duramıyorum bnm gibi olan var mı doktor kız diyor ama kızımda son ayda çektim Bel ağrısı erkek anneleri mi böyle çekiyor
373437 Ozgrrr 10 .haftada falan başladı. Benimde bel ağrılarım yanlış hatırlamıyorsam şuan 20.haftaya girdik daha da çok ağrıyor bazen duramıyorum ağrıdan .benimde Allah nasip ederse oğluşum olacak ☺️☺️
Burcu_NFUE Ozgrrr ağrıdan duramıyordum meğer kalsiyum eksikliğim varmış doktorum Nbl markası kalsiyum takviyesi yazdı içtiğim an belim kuş gibi oluyor içmezsem oturduğum yerden kalkamıyorum 14. Haftadan beri içiyorum ☺️
Gamze_yildirim Ozgrrr Bende yeni yoldan geldim belimde çok kötü ağrı var ya ilk defa bu kadar ağrıyor uyusam rahatliycam
gokcekocyigit07 Her bebek, her gebelik farklı, üstelik doktorunuz cinsiyette belirtmiş, cinsiyetle hiç bir alakası yok ki bel ağrısının, ilk kızımda çok çektim bel ağrısı ama bu kızımda bel ağrısı yerine sırt ağrısı yaşıyorum.
Ozgrrr gokcekocyigit07 valla kız da erkek de başım üstüne bnm doktorm blr arkadaşa 6 ay kız sonra erkek demiş bnde şaşırırdm blr de bana da önce erkek sonra kız dddi
Meryem01010 Ozgrrr evet oluyordu cnm şimdi bile gece gündüz çekiyorum oturuken bile uzanırken bile ahirim oliyor
gokcekocyigit07 Ozgrrr cinsiyet değişikliği, yanılmalar elbette oluyor, son ana kadar farklı bir cinsiyet deyip başka bir cinsiyet doğuran da çok bu ayrı bir durum, gebelik belirtisine göre cinsiyet teorisi çok farklı bir durum, hakkımızda hayırlısı
Burcu_NFUE Ozgrrr sen doktoru değiştir kuzum . O nasıl bi kelime ya gebeliği hisset ne demek ya 😂😂 ağrılarına acılarına fayda bulmak için orada oturuyor gebeliği hisset lafını koca karılar bile söylemez
Gamze_yildirim Gamze_yildirim Erkek bebeğe hamileyim bende 19 hafta 1 günlüğüm harket ediyor nasıl da geriliyorsa içimde canım yanıyor şimdiden ama çok güzel his ♥️😊
D-321 Ozgrrr benim 3 inci gebelik be hep var bu bel agrısı o çocuk büyüdükçe vücut ağırlaşıyor ondan dolayı oluyor