Ilkayy Kızlar 30 haftalık gebelikte bebiş kiloları Ne oluyor en son yanlış hatırlamıyorsam 25 veya 26 haftalıken gitiitğimde 923 gramdı. Randevuma 2 hafta var merak ediyorum kilosunu
Meryem01010 Ilkayy ben yeni31 oldum ama geçen salı gittim 2 .47 kilosu maşallah demeyi unutamyin teyzeleri
Meryem01010 Ilkayy bende de çıktı şeker geçen hafta doktor karpuz kavun üzüm yasakladı sadece kivi yeşil elma filan yiyecem tatlı meyveler yasal doktorun direk muz yeme mi dedi ama muz kilo aldırıyor bebeğe
Melistr Ilkayy bencede geçmiştir önemli olan sağlıklı olması canım illa kilolu diye sağlıklı olacak değil
Ilkayy Meryem01010 muzda şeker oranı çok yükselmiş canım yesem bile yarım iycem oda hergün değil bende devamlı yeşil elma iyorum
LivaveLeyla Dilekcnkn 29 haftalıkken 1 hafta önde demişti doktorum hatta şöyleydi 29+6da gitmiştim 31 hafta uyumlu demişti ama bu ölçümlere çokta güvenmiyorum açıkçası
Meryem01010 Ilkayy anladım cnm inşallah atlatırız bugunleride sağ saglim Rabbimin izniyle bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏
Dilekcnkn LivaveLeyla Anladım çünkü benimde 31 haftalıkken 1600 gram 40,5 cm doktor haftasıyla uyumlu dedi zaten ölçümleride hep aynı ondan sordum
Ilkayy Meryem01010 amin inşallah canım benim şeker ve enfeksiyondan erken doğum riskim var. Hep tetikteyim
Meryem01010 Ilkayy Benimde aynı çok şükür enfeksyon azaldı doktor böyle giderse erken doğum olur dedi bana