Ogretmenim7 Kızlar 29.haftaya giriyorum 12kilo aldım sürekli yiyorum ve kendimi durduramıyorum çıldıracağım.Dikkat etmeye çalışsam veremem muhtemelen ama kilo alımını durdurabilir miyim ? Ne yapacağım ben yemekten alıkoyamıyorum kendimi doymuyorum
Denizyildizii Ogretmenim7 ay bende aynıyım😂 sürekli aklim yemekte doymuyorum bi türlü. Son iki haftadir dahada artti. ama daha dikkat edicem artik olmayacak böyle
Busesue Ogretmenim7 bende öyleydim seker cıktı bende sindi 31. Haftamdayım iki haftadır tatlı sürmedim agzıma hiç kiloda almamısım
Beyza97 Ogretmenim7 öğün olarak yiyin sağlıksız şeyler tüketmeyin porsiyon kontrolü yapın en azından kilonuzu sabitlersiniz
Denizyildizii Ogretmenim7 30. Haftadayım 6 kilo aldim ben. Fazla değil falan diyorlar ama bana çok ağırlaşmışım gibi geliyor
LivaveLeyla Ogretmenim7 akşam yemeklerinde ekmeği kesip tatlı yemediğinizde kilonuz sabit kalıyor ben özellikle beyaz ekmeği kestim tam buğday ve siyez yiyorum 26. haftamdan 30. haftama kadar sadece 1 kg aldık oda zaten 600 gr bebek almıştı
Denizyildizii Ogretmenim7 Bundan sonra çok alırmıyım acaba onu bilemiyorum. Son aylarda çok alınıyor ya. Bi kızım var 6 eylülde okullar açılacak onu götürüp getiricem o ara yürüyüş imkanim olacak belki o zaman daha az alırım☺️
LivaveLeyla Ogretmenim7 ben 26 haftada 14 kg alınca mecburen diyete başladım yoksa üfff deli gibi yerdim
Gmzkc Ogretmenim7 bende gündüz yemesem aramam akşam oldu mu dayanamıyorum 23. Haftalık 2 kilo aldım ama her açıkla hissini meyve sebze salata ile bastırın ana öğünde yemek yiyin bence
LivaveLeyla Gmzkc evet baya fazla aldım benim kilo almaya çok müsait bir yapım var vitaminlerde ekstra kilo yapıyor birde hiç kusmam mide bulantım olmadı maşallah ha bire yedim ilk hamileliğimde 25 kg almıştım
Raistlein Ogretmenim7 Ben daha çok başındayım hamileliğin fakat biliyorum kendimi o yüzden diyetisyene gitmek üzere randevu aldım gebelik diyeti yapılabilir doktorum bir sakinca görmedi