Hayalllllll alpisinannesi nefes darlığı öksürük yeme içmeden kesilme oldu bende baş dönmesi eklem ağrısı ayağa kalkamadm bir süre 4 gün kdr su yemek vs yiyip içmedim midem almadı sonrasında eşim zorladı yürüyüş vs derken temiz hava iyi geldi bana bebeğim bir gün hareket etmedi doktora götürdüler hemen 6 saat hareketsiz kaldı normalde 2 saat içinde on kez hareket etmesi lazım dediler ben hissetmedim etkilenmiş bebeğim aç kalmış vitamin eksikliği olmuş o yüzden beslenemedi kalp atiis vs bakıldı hemen vitamin verdiler duzeldm smdi iyiyim şükür
Miase Hayalllllll bende ablamla temaslıyım 4 günüm hiç bi belirti yok evde öyle oturdum bekliyorum. Doktora söyledim 2 tane vitamin yazdı onu içiyorum ayyy Allah hepimizi korusun 🙏
Miase Dilara0638 çok geçmiş olsun belirtileriniz nedir 😞 bende ablamla temaslıydım 4 günüm hiç bi belirti yok
Dilara0638 Miase teşekkürler 🙄 soğuk algınlığı şeklinde başladı hafif boğaz ağrısı gribal enfeksiyon kemik ağrılarım vardı test verdim negatif çıktı ama şikayetlerimiz arttı tat koku kaybı oldu sonra testim pozitif çıktı 🤦♀️
alpisinannesi Hayalllllll Semptomlar imiz aynı yeme içmeliyiz ama ondan etkilenir tabiki çok geçmiş olsun size
Hayalllllll alpisinannesi teşekkür ederim çok şükür geçti gitti doğuma da az kaldı korkuyorum bidaha olursa diye
Rabia0903 alpisinannesi evet konuştum herhangi olası bi durumda bebeği sezeryanla alıp ben negatife dönene kadar bana vermiceklermis 😔 insallah öyle bi durum olmaz 🙏🏻
Mervemrym Benimde 12. Günüm delta varyantlıyım çok şükür hafif geçiyor ama kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş, kullanmadığım için bebek 1 hafta geride yeni başladım 🥲 umarım o arayı kapatırız 25+5tim ama 24+5 çıkıyor 740 gram iyi mi değil mi bilmiyorum 🥲
Bsradnz18 Mervemrym bizde 23 haftalığız bugün pozitif olduğumu öğrendim zaten 10 gündür hastayım kaç kere test vermeye gittim negatif çıktı bugün eklem ağrısı bel bacak kasık kollar o kadar zor ki oturup kalkmakta zorlanıyorum yarın sabah kan testi vermeye gidicem. Sende bol vitamin al ve kan sulandırıcı kullanman gerekiyo mutlaka doktora baş vur kan testi ver bebeğine kan akışından kaynaklana bilir geçmiş olsun 🌸