Prensesiminyolculugu Karnimda sanki saat çalışıyor tik tak yada böyle tık tık tık üst üste birşeyler oluyor nabız atar gibi hıçkırıyor mu acaba bıdığım 😅
Mavi34 Prensesiminyolculugu evet canim uzun zaman nabız atışı gibi ritmik bir vurmuşsa hıçkırıyordur minnak 🤩
Happyasya Prensesiminyolculugu bende hep tereddüt ediyordm o mu değil mi diye, geçenlerde tekrar detaylı ultrasona girmek durumunda kaldm o dediğiniz oldu karnımda, dotorda kalbini gösterip şuan hıçkırıyor bak dedi 🥰🥰
Prensesiminyolculugu Mavi34 Allah’ım onun hıçkırığını yerim ya ikidir oluyor pıt pıt pıt birde kısa süreli de değil 🙈
NilgunGurkan Prensesiminyolculugu aynisi bende de var ya 28+5 im bende bende düşünüyorum hickirik olqbilirmi dye
BurcuGorkem Benimkide bazen düzenlı sekılde karnımı attırıyo yukarı nabız gibi oda hıckırık galıba ben de anlayamıyorum
Prensesiminyolculugu BurcuGorkem Bende de ikidir oluyor ama tekme değil belli bir farklılık var dinliyorum böyle hemende geçmiyor hıçkırıkmış 😅
Prensesiminyolculugu Hafizeplt öyle mi 🥲 sürekli bir güncelleme geliyor yeni guncellememiz de bu demek 😍
MeltemLondon Bende 35 haftalığım bu hafta ilk defa bu kadar net hissettim kalp altisi gibi evet pıt pıt 10 dk sürdü korktum biraz normal mi acaba 😔