Sweetmomtobe Kefir tavsiye ediyorum aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum her gün bir bardak tüketmeye çalışıyorum.
Seda_nrr Zk3865 sabahları en etkilisi ama gün içindede kullanabilirsin kuzum günde bir bardak içiyorum düzenli bir kaç gün içsen zatennn uzun süre bağırsak problemi yaşamıyorsun probiyotik ya bağırsaklara etki ediyor direk
Clementinee Zk3865 canım kuru veya taze farketmez sabah 2 aç karnına akşam 2 tane mürdüm eriği ye göreceksn çok rahatlıcaksn. Diyetisyenm yazdı bana 🤍
Zk3865 Clementinee evet o eriği de denedim gerçekten faydasını gördüm bitti yenisini alma fırsatım olmadı
Papatyam1 Zk3865 Muz ve patates yemeni önermem onun haricinde kuru kayısı çok iyi geliyo ve yemeklerde de zeytinyağı kullanırsan sorun yasamazsin inşallah
Meryem01010 Zk3865 doktora git cnm benimde oldu kabuzlik sorunum doktor şurup yazdı çok şükür kalmadı
Elifikiz Zk3865 valla bende öyle gerçekten canım çeken bilir gerçekten bütün gününü etkiliyo canımin sıkkın oluyo bi kere çok kötü😕
22Hndn22 Kabızlık da hamilelikte oldugu gibi kişiden kişiye göre değişiyor. Mesela muz ve süt kabızlık yapar derler bende muz ve süt bayaaa etkili hergün tüketirim.ve sabah kalkar kalmaz ilk işin su içmek olmalı. Alıştırırsan kendini vücudunda alışıyor.
22Hndn22 Bir de şişkinlik için benim doktorum soda içebilirsin dedi. Ben bi kere içmeye kalktım miğdemi bulandırdı içemedim.birde evet bütün yemeklerimde zeytinyağ kullanırım çok şükür kabızlık gibi bir sorunum olmuyor.
Slndfne Zk3865 denedim kayısı kurusu bol su içtim muzu pirinci yemedim pek ama bende bi işe yaramadı Bunlar, zamanla biraz düzeldi