Sedarif 2.5 aylık bebeğim var son 1 haftadır evde çok huzursuz arada bir bir şeyler görmüş gibi sakin duran bebek gözleri kocaman açılıyor canını acıtmış gibi çığlıklar atıp ağlama krizlerine giriyor zor sakinleşiyo sakinleştikten sonrada hep içleniyo başından geçen varmı sebebi nedir büyüme ataklarımı anlamadım 🙄
gokcekocyigit07 Gaz problemi var mı? Acaba kolik olabilir mi bilemedim tabi ama doktora danışın bence, bir de bol bol okuyun, nazara da çok geliyorlar
Sedarif Aslanannesi1 böyle yaptıkça okuyorum sakinleşmesinde yardımcı oluyor ama niye böyle oldu bilmiyorum
Mom789 Buyume ataklari olabiliyor 3 6 8 ay olarak atak gecirirlermis ama sen yinede bolca oku yavruma benimkide 2ay4 gunluk valla bu aralar sorunlarimiz bitmiyor Allah yardimcimiz olsun
gokcekocyigit07 Sedarif çeşitli gaz masaj bölgesi ve ona uygun gaz masajı var dilerseniz araştırıp uygulayın, YouTube da videoları da var, geçmiş olsun
Sedarif gokcekocyigit07 evet sürekli uyguluyorum oda gün içerisinde rahatça gazını çıkarıyor ama bilemedim 😊