Nazmila1978 Kızlar addet biter bitmez ilişkiye giren ve hemen sonra hamile kalan varmı? Yani erken döllenme, bazı kadınlar regl döneminde yumurtlarmış doğru mu?
Bsrahb Nazmila1978 ben bence öyle oldu adetten bitiminden hemen sonra korunmadık iki günde bir iki üç kere ve o ay hamile kaldım zaten ben anladım sol kasığımda değişiklik hissettim
kubratskya_ Nazmila1978 adetten hemen sonra yada 10 gün sonra hamile kalsan bile son adet tarihine göre hesaplanır
Liyuzamom Nazmila1978 bende adetten hemen sonra hamile kaldım canım. Çünkü doktora gittiğimde çoktan kese oluşmuştu
Nazmila1978 Bsrahb acaba ben de mi hamileyim, peki belirtiler için erken değil mi, ve bu gün sık sık da ihsal oluyor
Bsrahb Nazmila1978 ishal mı oluyorsun anlamadım canım?Benim daha önce bir kürtajım vardı onda tecrübeli olduğum için hemen hamile olduğum anlamıştım ilk dediğim gibi kasığımda dolgunluk adet günüme daha çok olduğu halde bi gün adet sancısı gibi sancı çektim sonra halsizlik tiksinme derken adetime 5 gün kala kaset test de çift çizgi çıktı herkesin belirtisi bir olur mu bilmiyorum
Surimsine Ben de adetten hemen sonra kaldım heralde canım bir sonraki adetim geciktiğinde betahcg sonucum 2 veya 3 haftalık bebeğe tekabül ediyordu
Mrymonek Nazmila1978 Benimde öyle oldu sanırım çünkü 2ay denedik olmamıştı o ay bittiği gibi denedik denk geldi yani yumurtlama olur gözüyle bakmamıştım hamile olduğumu öğrenince daha adet günüme bir gün kala kan verdim çok yüksek çıktı değer 3haftaliklara eş değer gibiydi. Erken döllenme diye düşündüm bebeğim de hep önden gidiyor kilo olarak 😊
iremgun Nazmila1978 adetimin 8. 9. Günü yumurtluyorum genelde. (Her zaman değil bazen 11. Günü bulduğu da oluyor) Adetim de 5 6 gün sürüyor. Hamile olduğum zaman 9. gün yumurtlama olmuştu
eeebruuu Bfduam oldu canım Ramazan’a denk gelmişti ama sıklıkla değildi ben doktora tam adet günüm de gitmiştim gittiğim de tam 1 aylıktı Buda o güne denk geliyor ben adetimden önce test yapmıştım adet günüm de doktora gittiğim de tam 1 aylın olduğunu öğrendim
Bfduam eeebruuu hayırlı olsun yavrunuz canım. Gebeliği Dr lar adet gününden hesaplayarak söylüyorlar.