Cbusra93 Kızlar boğaz yanmasına ne iyi gelir? Dün soğuk suyun dibine vurmuştum klimanın karşısında da oturunca boğazım felç oldu acayip yanıyor bitki çayı fayda etmedi ne yapsam
1busraa Cbusra93 soğuk süt iç canım bende işe yaramıştı hamileliğin son haftalarında olmuştu bende de kakaolu süt içmiştim geçiyordu rahatlatıyor
metehaninannesiii Cbusra93 azicik zencefil bol limon azicik karabiber kaynamış su 1 tatli kasigi da bal canım kac gundur hastayim bana iyi geldi
Neseay Cbusra93 benim de öyle bir problemim olmuştu doktor kesinlikle boğaz spreyi kullanma dedi. Yapabiliyorsun sirkeyle gargara yapabilirsin iyi gelir.
1busraa Cbusra93 yani soğuk dediğim hazır sütler felan var ya kutuda küçük kakaolu felan normal ondan icebilirsin soğuk olmasına gerek yok ben bimdeki kakaolu sütü içiyordum iyi geliyordu
Neseay Cbusra93 dişlerinizi dilinizi güzelce fırçalayın öyle yapın sonrasında bir iki saat birşey yiyip içmeyin günde iki defa yapabilirsiniz ben sabah akşam yaptım. Zaten iki üç gün içinde geçiyor.
gokcekocyigit07 Ne yapsam geçmiyor, zaman zaman bende yaşıyorum hava sıcak, Alanya nemden görünmüyor duş alıp klima karşısında yatıyorum sonra zatürre gibiyim ama çok sıcak ne yapayım 🤭