Pembepanterr Devlet hastanesinde bunlardan ücret alınıyor mu çam ve sakurada düşünüyorum kızlar bunları yaptırmayı özelde bir ton para çünkü
Hilalyrdkl Pembepanterr ben Kocaeli de oturuyorum . Bizim burda devlet hastanesinde para alınmıyor . Ama sıra için önceden randevu almak lazım.
Hilaldemirrr Pembepanterr ben orada çalışıyorum ücret alınmıyor SGK karsiliyor canım ama ben burada yaptırmadım detayliyi sadece ikili testi yaptırdım diğerini ozele . Randevular yok bulamiyosun özel capa Hastanesi’nde detaylı 450tl yaptırdım en uygunu orasiydi .
Nidaaa28 Pembepanterr çam ve sakura dediğiniz nedir? Bu hafta bende yaptırıcam ıkılı tarama ücreti yok diye biliyorum🌸
Hilaldemirrr Hilaldemirrr Personeli olduğum halde ilgilenmedi ben de uğraşmadım ilgisizler baya yapacak bsiey yok diyorlar randevu yok diyorum . Haftandasin yaptırman laizm diyo doktor sanki keyfimden bekledim .
Pembepanterr Hilaldemirrr Evet ya detaylıdan neden para alıyorlar ki sonuçta devlet ben ücretsiz diye biliyordum İEA hastanesinde bir gebeyle muhabbet ederken öğrendim orda 370 tl ye yaptırmış
Golgmysm Hilaldemirrr bende bu hafta yaptıracağım o hastanede canım hangi Dr yaptı ikili testi birde memnun kaldın mı
Pembepanterr Hilaldemirrr Evet cidden randevu cok sıkıntı haftaya randevu yakalamaya calıdacağım bende bakalım 2-3 hafta öncesinden yoksa bulamam
Hilalyrdkl Pembepanterr bizim burda onda da ücret alınmıyor ama doktor istifa etti . Başka doktorda olmadığı için bende özele gittim detaylı da mecbur . Ama araştırdım en uygun yeri buldum .
Pembepanterr Hilalyrdkl Çam ve sakurada detaylı ücreti olmuyor mu canım şaşırdım şuan bak iyice bir araştırmak lazım sizin kaç dk sürdü detaylı güzel ilgilendiler mi
Hilalyrdkl Pembepanterr orayı bilmiyorum ben İzmit alikahya için dedim canım . Ama devlet hastanesi sanırım senin gittiğin de dimi ? Nasıl paralı oluyor anlamadım ilginç . En fazla yarım saat sürer zaten o bile sürmeyebilir hatta .
Pembepanterr Yenianneadayi2208 Ya detaylıda parayla yaptıranlara denk geldim kuşum detaylı için ondan sordum