Mehparesultan UmutveAnnesii hamilelik için işten çıkmalarda tazminat alınmıyor tazminattan vazgeçmiş sayiliyor
birmavihikayesi Alisaninannesi benim çalıştığım arkadaş doğum yaptı geri geldi izni bittikten sonra süt izni hakkı olmasına rağmen vermediler şirketle anlaştı çıktı tazminatını aldı Eğer ki siz çalıştığınız yerle anladamazsaniz doğumdan sonra mahkemeye verip o şekilde tazminat alabiliyorsunuz sonraki yıllarda tekrar çalışmak isterseniz işe dönüş davası bile açabilirsiniz
Hanzade175 UmutveAnnesii sağlık probleminiz yok ise nasıl rapor kullanicaksiniz? Bir de şöyle bi durum var hadi öyle böyle aldınız raporu belirli bir güne kadar alabiliyorsunuz raporu yani hadi sana 32.Haftaya kadar full rapor verelim diyemez bi doktor.
tirtilinannesii UmutveAnnesii 32. Haftada doktor raporu ile çıkabilirsiniz ama bunu dopuö ücreti alabilmek için yapabilirsiniz sanırım,tazminat için ise bu durum geçerli değil ben çalışıyorum 32+3 olduk bu hafta doktor raporu ile doğum iznine ayrılacağım
tirtilinannesii UmutveAnnesii kaç yıllılk evlisiniz seneniz dolmadıysa ancak bu şekilde çıkarsanız tazminat alırsınız
UmutveAnnesii İş yeriyle görüştüm sağlığından önemli değil doktor ne diyorsa sen onu yap yat dinlen dedi İşi düşünme o kadar uğraştın hiç bişeyden önemli değil dediler sağolsunlar