Cansbetusmom Deletedmom9823 ben muhasebeciyim doğum öncesi raporu doğum yaptıktan sonra onaylanır ne zaman doğum yapacağınız belli olmadığı in önü açıktır tahmini 8 hafta evet ama kişiye göre değişir bu yüzden muhasebe sisteme işler fakat siz göremezsiniz onaylanmadan doğum yapınca yeni rapor alacaksınız onu muhasebeye verin doğum öncesini onaylayıp doğum sonrasını işleyecek ve doğum sonrası rapor süresi bitince de onu onaylayacak süre dolmadan onaylanmaz yani
NurBusee Cansbetusmom birsey sorabilir miyim peki biz doğum iznine çıktığımızda iş veren bizim sigortamizi ödüyor mu yoksa devlet mi is verene herhangi bir maddi birsey çıkıyor mu
Cansbetusmom MineLule doğum yapmadan göremezsiniz doğum yaptığınız tarihe göre rapor onaylanır bende muhasebeciyim doğum yapılan tarihe kadar rapor işler doğum yapınca onaylanır yeni doğum sonrası rapora göre
MineLule Cansbetusmom Yani şöyle ben 34. Haftamda yani 27temmuzda çalışamaz aldım neredeyse bir ay olacak e-devlette görünmemesi normal mi?
_mormenekse MineLule Merhaba bende 32.haftamda çalışamaz aldım muhasebecimizde hemen işledi ama 37.haftaya girdiğim gün e-devlete düştü raporum.
_mormenekse MineLule Allah kolaylikla sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin bebeğinizi 🙏 bendeki gibi geç düşebiliyor sisteme ama doğumdan once muhasebeciniz ile görüşün içiniz rahat olsun en azından
a_burcu_bur Esrakin Ne kadar şanslısınız 🧿 ben de kamuda çalışıyorum ama 24-32 idari izni bile rica minnet yarım günde anlaştım da yarım gün gidip geliyorum. Tam 31 haftalık oldum. Önümüzdeki hafta da tam gün çalışmaya devam 😝
B-cagla Bende muhasebeciyim doğum izninde olduğunuz süre boyunca raporlu olarak sayılırsınız ve sigortanız yatmaz. Doğum öncesi raporunuzu da doğum yaptığınız gün sistemde onaylanabilir. Rapor süresi bitmeden onaylanmaz. Ücreti de doğum yapıp onaylandıktan 1 hafta 10 gün içinde hesabınıza yatar. Sonra doğum sonrası rapor sisteme girer 2 ay sonunda da onaylandığında onun ücreti yatar
a_burcu_bur Esrakin hiç vermiycekti. Görevlerine ihtiyaç duyulanlar geri dönecektir gibi bi ibare olduğu için, amir inisiyatifinde olunca, bizimki sağolsun, yarım gün verdi. Buna da şükür dedim yoksa tamamen gitcektim.
a_burcu_bur Esrakin nasıl anlamadım ☺️ 30 ağustosta 32 hafta oluyorum zaten. Çalışabilir raporu alıp gittiği yere kadar devam 😝🙏🏻
a_burcu_bur Esrakin elhamdülillah bu saate kadar ne bi mide bulantısı ne başka bi belirti çok rahattı ama şimdiden sonra sırt bel ağrısı el ayaklarda şişme, baya bi zorluyo. Doğum sonrası kullanmak için çalışmalıyım 🙏🏻 ne kadar fazla aktarırsam p kadar iyi ☺️