Ballkuzuveannesi Merhabalar arkadaşlar hemen hemen her bayanın yaşadığı ve gebelikte sık sık karşılaştığı bir problem olan idrar yolu enfeksiyonu çözümleriniz ve kurtarıcılarınız neler? 9 haftalık gebeyim ve bu problemle sık sık karşılaşıyorum lütfen yardım?
KevserUzun 12+2 deyim. Bugün kontrolüm vardı. Sarı akıntı başladı 5 gündür. Onu söyledim doktora. Hemen tahlil yaptı. Enfeksiyon olduğunu söyledi. Yanma kaşıntı sıkışma falan yok. Sadece sarı akıntı vardı. İdrar kültürü verdim sonuca göre ilaç başlayacakmış. Ama dikkat edilmesi gerektiğini söyledi bana
Ballkuzuveannesi KevserUzun genelikte enfeksiyon risk taşıyormuş bende endişeliyim bu konuda açıkçası
Busratye Bende bir ay önce idrar tahlili yapmıştım aile hekimi enfeksiyon var dedi ama kaşıntım yoktu arada agrım oluyordu mantardanda süphelendi. Kendi doktoruma söyledim çok önemli birşey değil dedi . Ben ağrıdan bahsettim aile hekiminin söylediklerini dedim nasıl anlamış hemen onu dedi va bana "monurol" ve " gyno -lomexın" verdi iki hafta oldu ben daha içmedim hastamıyım değilmiyim kesin belli değil gibi geldi bana. Birde riskli hastalıklarmış bunlarda ama ne yapacağımı bilemedim . Bide bem çok pimpirikliyim o yüzden ilaç vermiş olabilir mi