omrsv omerim32 yumurtlama döneminde hamile kalma şansının en yüksek olduğu gün var. Şu yumurtlama testleri var idrardan bakılan, onlar ile bakabilir. En yüksek oldugu gün olursa erkek olma şansı daha yüksekmiş. Ama öncesinde hiç ilişki olmamalı. Tam o gün olmalı.
ecemsmom omerim32 tövbe estagfurullah ya bu nasıl bir soru Allah akıl versin size erkek bebekten önce
balarisiiii canım önce nüfus müdürlüğüne gidip dilekçe veriyorsun hamilelikten önce sonra oluyor kısmet 😂😂 hay allahım
Eflinn1453 omerim32 ay koptum ya gülmek için falan mı açtınız postu yoksa bunu anne karnında değiştirebileceğine inanan biri olduğunu düşünmek istemiyorum yani bu kadar da olmaz yani Allah ne verdiyse olur bunu bilmeyen de ne bileyim 🤷🏼♀️
Kubra_K omerim32 yarasanın sol kanadıyla kurbağanın sağ arka bacağını kaynatıp 40 gün ikindi vakti dörtyol ağzında ilk geçen kişiye ikram etsin erkek olur mu bilmiyorum ama belki rabbim akıl ihsan eder fen bilgisi öğretmenine.
alparslanannesii1661 omerim32 kuzeniniz online eğitimle mi fen bilimleri öğretmeni oldu merak ettim ?
alparslanannesii1661 omerim32 sabah akşam içtiği suya çocuğum erkek olsun der üfleyip icirse cocugu erkek olur bende uzaktan egitimle hoca oldum da.
Birkedibirbebek omerim32 asitli beslenmesin yumurtlama gününü takip edip o gün ilişkiye girsin bunları duymuştum
BurcuGorkem Bilimsel olarak y kromozomu daha hızlıymış , x daha yavaş. Oyuzden tam yumurtlama gününü yakalarsa gönderdiği spermlerden y olanların önceliği daha yüksek olabilir.
12345_123 omerim32 dogru mu bilmiyorum ama yumurtlama gününde birlikte olup hamile kalmis olursanız erkek yumurtlama döneminden bır kac gün önce birlikte olup hamıle kaldıysanız kız YouTube de bı doktrdan da dinlemiştim sankı yıne emin olmamak ile beraber yumurtlama günününe ovulasyon testi ıle belirleye bilirsiniz bnm cocugum olmadı 2 sene ovulasyon testi uyguladm o şekilde şükür kaldım
BurcuGorkem Linçlemeye gerek yok bence, iki evladıda tatmak ister her anne. Tabi ki önce sağlıklı ve hayırlı olmasını dileyip takdiri Allah a bırakmalıyız. Bu kadar eleştiriye gerek var mı
_pinar_ Allah gönlüsüne göre versin insan kızıda olsun istiyor oğluda ilk başta sağlık sonra hayırlı evlat 😊
NurCeren00 omerim32 erkek bebek organına benzediği için kornişon turşu yerse kesin olur. Denemesinde fayda var.
Bankacianne48 omerim32 tüp bebek ile imkanı var ama Allah ne isterse onu verir bnmde ikinci oğlum geliyor bende isterdim kizim olsun ama Allah ne verdiyse o.