Zynpxx Güzell anne adayları bebeğinizin cinsiyetinin ne olduğunu düşünüyorsunuz acaba tutacak mı😅ya da hissettiği tutan var mı?
Aysegul9371 Zynpxx ben canım en basta hissetmedim bsey ama 14.haftada erkek hissettim 16.haftamda erkek olduğunu öğrendim :)
yasemiinorhn Zynpxx herkes kız hissediyor eşimde dahil ama ben bir şey hissedemiyorum maalesef 😅 ama kalbimden geçen erkek yani tabi sağlık önemli ama ☺️🙏🏻
Bsrahb Zynpxx 8. Haftadan itibaren deli gibi erkek hissediyorum haftaya 14 haftalık olacak o gün doktora gideceğiz belki belli olur sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez 🥰
Zynpxx Aysegul9371 bende 9 haftalığım hamile kalmadan önce bile erkek bebek görüyordum rüyamda hala erkek olacakmış gibi geliyor her görende senin bebeğin kesin erkek diyorlar😅
atlasinannesiii 8+3 haftalık hamileyim herkes erkek olacak diyor nedense bende erkek hissediyorum yeter ki eli ayağı düzgün sağlıklı bebeklerimiz olsun ❤️
Aysegul9371 Zynpxx ya bende kız gördüm hatta ismine kadar rüyamda birine söyledim herkeste bana kızın olacak dedi erkek deyince şok olan coktu😀
Annenaz Zynpxx aynen ben de erkek hissediyordum rüyamda da erkek bebek emzirmiştim . Emindim erkek olacağından kız bebeğim olacağını öğrendim iki gün önce😍😍😍
Zynpxx yasemiinorhn sağlıklı bir şekilde gönlünüzden geçen olur inşallah bende kız istiyorum elbette önce sağlık❤️🥰
Mom51122 Zynpxx kız hissediyorum bakalım tutacak mı birkaç güne belli olacak inşallah sağlıkla gelsin de kız ya da erkek hiç farketmiyor🙏
Ranasamet 8+3 haftaligim hamile oldugumu ogrendigimden beri diyorum kesin oglan. Oyle icime dogdu hayirlisi🙏🏻💕
Handan_65 Zynpxx Ben doktora gittim kız diye tahmin ediyorum dedi 14haftada 1 daha gel ama açıkçası ben kız hissetmiyorum saglik olsunda icimden erkek geciyor acaba hissiyat doğru mudur varmi aranızda benim gibi olan
canoldunbebegim İlk haftalarda erkek hissettim şimdi gidip geliyor bi hislerim bilemedim hayırlısı ve sağlıklısı olsun 🥰
Merve_0109 Zynpxx Kız hissettim kız çıktı bilmiyorum ama benimki tutu hata kaç kere rüyasını bile gördüm kucağıma veriyorlar az kaldı 15 hafta sonra yanımda inşallah 🥰