Deletedmom57 ilkgebelik bende öyle yapıyorum beynime nasıl işlediyse sırt üstü yatmıycam diye 50 kere uyanıyorum sabaha kadar 😄
ilkgebelik Deletedmom57 aynen canım Doğumdan sonra en çok istediğim birşey de yatağa sere serpile yatmak tabi bebişle ne kadar mümkün olursa 🤷♀️ 😂😂😂
YaSeEeeee Deletedmom57 canım nts için geç kalmışsın ama Muğla’ya doktorun bir bildiği vardır, ben ilk 31. Haftamda girdim sonra 34 şimdi 36 haftalık olduk haftaya tekrar gireceğim ultrasonda 2 hafta önden gidiyor oğlum
Deletedmom57 YaSeEeeee bende öyle düşünüyorum sanki geç kaldım biraz benim oğlan da önden gidiyo Çarşamba girerim heralde artık :)
Aynurpl Gulo8984 karnına iki tane yuvarlak avuç içinden büyük alet var bebeğin kalp atışları ve sancı falan varsa onu bir kağıda yazıyor dra veriyon sende kalmıyor
Nihlem Bende 37+3 üm ama 38+3 çıkıyor ikinci normal doğumumu bekliyorum kızım 39+3de doğmuştu artık çok yoruluyorum birde kızım olunca onun peşine koşmaktan zaten canım çıkıyo bazen bukadar koşturmaya bu çocuk iyi erken doğmadı ona şükrediyorum 😁
GecesMom Deletedmom57 ayy teşekkür ederim canım rabbim sanada nasip etsin göz açıp kapayıncaya günü gelmiş olsun inşallah 🙏🏻☺️☺️
GecesMom Deletedmom57 bende öyle sıkılmış öyle bıkmıştım öyle sabırsızdım ki günler hafta gibi geçiyordu ama bugün doktorum cuma alalım o zaman dediğinden beri nasıl mutluyum bu kadar mıydı allahım diyorum ☺️☺️🙏🏻 Bu nasıl bir bekleyiştir 🙏🏻❤️ Tabi özleriz
Hilalakar Deletedmom57 benim biraz riskli gebelik omdan erken başladık canım ☺️ Evet normal olacak bir aksilik olmazsa eğer ☺️
Aynurpl ilkgebelik valla ben de ilk kez gördüm okudum öyle yazıyordu Dr a sormayı bile unuttum eve geldim internet ten yazdım oymuş
Deletedmom57 ilkgebelik benimde yüzüstü yatmak 😄 bebeğe göre değişir ben kendim çok ağlıyormuşum bebekken bana çekerse uyuyamam heralde 😄
Burcuaykut Deletedmom57 38+0 ım bugün ilk defa nst ye girdim herley normal bebeğin başı aşağıda doğum pozisyonunda artk gelsin istiyorum çok zorlanıyorum 🤦🏻♀️ haftaya 39 da çatı muayenem var doktorum doğuma karar veririz dedi heycanlıyım bir hafta daha 🙊