Pembepanterr Kızlar nasıl uyguluyorsunuz ya ben çok çok aşırı korkuyorum ellerken bile ilk gebeliğimde doktorum vermişti enfeksiyon var diye ama kullanamamıştım şimdi yine olursa verir diye çok korkuyorum çok acıtıyor mu yerleştirirken
N-h-e123 Pembepanterr aslında korkacak bir şey yok özür dileyerek söylüyorum cesaretiniz yoksa eşinize söyleyebilirsiniz . Geçen doktorum özellikle söyledi iyice derine ittir diye , yoksa faydası olmaz dedi
Gzmkrt Pembepanterr kız hiç korkma bende senin gibiydim koyana kadar evel terleri döktüm İnan kayıp gidiyor hissetmiyorsun bile 😅
metehaninannesiii Pembepanterr doktorum bana da verdi inan kullanamadim baska hap istedim agiz yoluyla alınan evde duruyor oyle
kcnr Pembepanterr yani rahatsız değilseniz niye korkuyorsunuz ki durup dururken fitil yazmıyorlar sonuçta 🥴
Edabarakk_ Şurda bekliyim bende tahlil vericem enfeksiyon falan çıkarsa verse nasıl kullanıcam diye şimdiden korkuyorum 😳
Edabarakk_ N-h-e123 cahilliğime verin kusura bakamayın iyice içine ittir o orda eriyor gidiyor mu hani hiç bilgim yok geri alınmayan bişey dimi ? Acı oluyor öu içinizde durunca
Pembepanterr N-h-e123 Ya onada utanıyorum sanırım ama kendim beceremezsem mecbur öyle olur sanırım 🤷🏻♀️
Pembepanterr Gzmkrt Ay öyle mi cidden hiç cesaret edemedim ama mecbur kalırsak yapacağız yani sağlık sonuçta değil mi bir kere cesaretlensem gerisi gelir zaten öyle düşünüyorum 😂
N-h-e123 Edabarakk_ hayır hayır acı yok tabi o sıcaklıkta eriyor ayağa kalmayacaksınız gece konuyor zaten . Sabah çamaşırınızda lekesi olabilir korkmayın yani
Edabarakk_ N-h-e123 yaa koyuyosun kendi eriyip gidiyor demek ben takıp çıkarılan bişey sanıyordum ben içime kaçıcak diye korkuyodm bide 🙄😀😀😀😀
Yceren54 Bende erken doğum riski oldugu için 3 haftadır kullanıyorum ılk basta yapamıyordum ama korkulacak hiç birsey yok ileri ittirin kayıp gidiyor zaten ama yapınca yarım saat kalkmayın geri akmasın gecmıs olsun
Pembepanterr Yceren54 Aslınca canım hiç tatlı değildir ama ilk zamanalr ilişkidende cok korkardım sanırım onun etkiside var travma gibi oldu
Gzmkrt Pembepanterr yatmaya gittiğinde koy canım ben öyle yapmıştım ve fitilden sonra aşırı akıntı oluyor yani daha doğrusu ilaç eriyor ve iç çanaşırında görebilirsin haberinn olsun korkma 🤣 iltihabı atıyor ilaçla sanırım
Pembepanterr kcnr ilk gebeliğimde de yok sanıyordum herhangi bir şikayetim yoktu doktor vajinal muayene esnasında farketti bende biliyorum tabikii durup dururken fitil sokulmayacağını muhalefet olunmasa olmaz forumda değil mi 😊
Dilanurr Pembepanterr ben daha yeni kullandim vajinanizi nemli tutun elinizde ilacda hafif nemli olsun ben esime koydurdum kendim yapamadm elim uzanmadi tabi ilkinde esimle gulmekden yapamadk kac kez geri cikti ama sonunda basardik🤣
irem Pembepanterr Geçen gün uyguladım canım gayet kolay korkulacak bir durum yok. İyice derine ittirmelisin. Çünkü nemli olan yer o taraflarda oluyor daha etkili oluyor. Sırt üstü uzan karnına doğru hafif cek ayaklarını çok basit☺️