Ayynurrr 8 haftalık hamileyim grip oldum. Sürekli burnum akıyor hapşırıyorum kemiklerim çok ağrıyor boğaz ağrım var birde . Bu durum bebeğe zarar verir mi ? Hamileyken grip olduğunuzda çabucak nasıl atlattınız ?@
Mervbeder Ayynurrr ahhh Allah yardımcın olsun 8+5 im bende 5 gün önce ağır geçirdim hiç ilaç kullanmadım birde ılık suya limon sıkıp içtim hep bitki çaylarından uzak dur söktürü özellikleri de oldugı için düşüge neden olur yemene içmene dikkat et yemek için de kendini zorla
gamzosgamzos Ayynurrr covid testi yaptirdiniz belirtileriniz benziyor gecmis olsun Rabbim şifa versin
MerveNur- Ayynurrr ben hamile olduğumu öğrendiğim gün akşamı berbat bi şekilde hasta oldum vucut ağrılarım da vardı. Bir kere ıhlamur içtim lavanta yağını baş ağrısı için kullandım. Başka ağrıyan yerlere de sürdüm. Ilık su ve limonu ben de yapıyordum. Onun dışında bir şey yapamadım ilaç almak istemedim sabrettim bir hafta falan 🤷🏻♀️ Rabbim şifa versin stres yapmayın atlatırsınız inşallah bol meyve yiyin hafif şeyler tüketin dua edin😊
gurbetcianne97 Ayynurrr aynı dert bende de var birkaç gün önce üşüttüm. Birazdan doktora kan vermeye gidicem orda sorcam bende.
Ayynurrr Mervbeder bol bol limon yiyorum hem canım istiyor hem de C vitamini eşim yeme artık diyor . Ama zaten çok bir şey de yiyemiyorum baş ağrım arttı bugün ikinci gün gribimin inşallah geçer teşekkür ederim
Ayynurrr gamzosgamzos test yaptırmadım . İki doz aşımı da olmuştum . Teşekkür ederim . İnşallah öyle bir şey değildir 🙏
Ayynurrr MerveNur- ben de limon tüketiyorum çokça mercimek çorbası felan çok birşey yiyemiyorum . Doktora da gitmedim henüz belki gitsem yazabilir ama bugünü de atlatayım çok teşekkür ederim ☺️
Aysun1981 bende 8 haftalikken 4-5 gün çok kötüydüm. doktorum ilaç önerdi ama içmedim. meyve yemeye çalıştım bol bol. burnum cok kötü tıkandı ve 1 gün çok kanadı ama dayandım. doktorunuza danışarak ilerleyin, herkesin durumu farklı oluyor.