lutfiyeozkan Kızlaar 5 haftalık hamileyim kesem flan oluşmuş ama az önce hafif kanamam olmuş bişey olur mu korkuyorum
ymr lutfiyeozkan doktora git bence bu tarz şeyler oluyor Benimde bikere olmustu ama yinede doktorun görmesi lazım bence
Ruken1234 lutfiyeozkan bence hemen acile gitmelisin bekleyene kadar iş zora gidebilir doktor ilaç falan yazar kanama iyi değil
Melikezturk lutfiyeozkan doktora git canım biz ne desek diyelim önemli olan doktorunun dediği geçmiş olsun
ebrarecem Keşke buraya yazmak yerine acile gitseydin kim ne yazarsa yazsın herkesin başına gelen şey farklı sonuçlar olabiliyor biri bişe olmaz diyebilir biri başka bişe. Tahminden öteye kimse gidemez canım en doğru şeyi doktorun söyler sen yinede içini rahat tut acile git
lutfiyeozkan ymr progestan kullanıyorum bi kerede kahverengi akıntım gelmişti doktor yerleşme demişti şimdide çok hafif pembeydi sonra kesilmiş şu an yok 🤷🏻♀️
Eymenensari Doktora git bu saatte devlet kabuk eder özellerde doktor kalmamıştır kendimden biliyorum her şey olabilir şu bu demek doğru değil mutlaka doktora hörünöem lazım